سلام،من امسال سال اولیه که پشت کنکور میمونم،تا الان دست و پا شکسته خوندم و ایراد هامو رفع کردم ولی یه اتفاقایی افتاد که اجازه نمیداد بطور جدی شروع کنم،الان که میخام جدی و منظم بخونم همش با خودم میگم دیر شده و نمیشه،استعدادشم واقعا دارما،میشه واقعا بگین دیر شده تا نه؟؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلی حس خوبی گرفتم🙏♥️ممنونم واقعا،اصلا نمیخام دست دست کنم وقتم بره
خوشحالل شدمم✨
ببین یه چیزی طبق تجربه ی کوچیککک خودم بگم، واسه شروع کردن لازم نیست عالیی باشه یا همه ی شرایط اوکی باشه، تو شروع کن همه چی کم کم درست میشه، اما اگه بخوای منتظر یه روز رویایی بمونی ک معجزه شه و انگیزه پیدا کنی باختی
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
اگ بخونی واقعا بخونی دیر نشده و خیلی سر وقتاینو کسی بهت میگ ک سال اول زیاد جالب نبود رتبه اما سال دو ...
تو 10 ماه میشه؟
فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست