2777
2789
عنوان

اینجا چقدر بعضیا بد بین هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 43 پست
اووه شما کاربری دوم استارتر هستین😅🤦‍♀️بنظر میاد یکم ناآگاه و سطحی هستین برای همین هرچی بگم شما بخا ...

هوش*

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فکر کنم شما با دعوا میخونی عزیزمچون دلیلی برای عصبانیت نمیبینم زندگی من یا یکی از عزیزان من نیست ک م ...

بله عزیزم درست میگی شاید مشکل از منه🙂 ولی این تفکر که زندگی دیگران براتون اهمیت پایینی داره و بعضا به گفته‌ی خودتون زندگی بقیه، زندگی عزیزانتون نیست که بخواد مهم باشه، جای تغییر و اصلاح داره حتما!

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووه شما کاربری دوم استارتر هستین😅🤦‍♀️بنظر میاد یکم ناآگاه و سطحی هستین برای همین هرچی بگم شما بخا ...

من و استارتر بعد از دیدن این پیام: 😲

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

خیلی ممنون واقعا نظر لطف شما رو میرسونه:) میدونی، من به این نتیجه رسیدم که اعصاب و آرامشم خیلی باارزش‌تر از اینه که بخوام با این چیزا خرابش کنم پس سکوت میکنم. چه خوب که شما هوشت بالاتر از منه. اصلا شما و هوشت، ما و همه😄

آره کاربری دومشه بیا بیرون ولش کن😁😁

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نمیخونم ریپلای هاشو راستش ارزش جواب دادن نداره😅🤦‍♀️

بنظر یا خیلی کم هوش هستش یا کودک

چون من یچیز دیگه گفتم این یچیز دیگه برداشت کرد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعد درباره‌ی هوش صحبت میکنن:))) خدایا چرا منو با اینا تنها گذاشتی

استارتر دقت کن ببین یه بچه ۱۶ ساله تجربه ی بهتری داره یا یه خانوم عاقل و بالغ متاهل ۳۰ ساله!!! 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

نمیخونم ریپلای هاشو راستش ارزش جواب دادن نداره😅🤦‍♀️بنظر یا خیلی کم هوش هستش یا کودکچون من یچیز دیگ ...

جفتشه😁😂

خب توکه میخوای بعددوماه بری بچپی خونه ش و اصرار داری به حرکتت دیگه حرص و جوشت برا چیه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بعد درباره‌ی هوش صحبت میکنن:))) خدایا چرا منو با اینا تنها گذاشتی

بیخیال عزیزم بیخیال😁😁😂

بله عزیزم درست میگی شاید مشکل از منه🙂 ولی این تفکر که زندگی دیگران براتون اهمیت پایینی داره و بعضا ...

من تازه پیام هارو خوندم عزیزم

باهات کاملا موافقم.

به نظرم دو ماه خیلی هم خوبه، بیشتر از یه تایمی هم دیگه مزه‌ش میره، بعدم‌ هرکاری کنی آدم‌نمیتونه خوب طرفو بشناسه تا نره باهاش زندگی کنه

و اینکه اصلا با دوست پسر داشتن و اینا مخالفم، که بخوام برم چند سال طرفو بشناسم و بعد ازدواج کنم.

و یه چیزی رو خوب درک نکردن که آدما تو دوستی و ازدواج عملکرد کاملا متفاوتی دارن. فکر میکنن اگه با یکی دوست باشن یه مدت طولانی یعنی شناختنش

نمیخونم ریپلای هاشو راستش ارزش جواب دادن نداره😅🤦‍♀️بنظر یا خیلی کم هوش هستش یا کودکچون من یچیز دیگ ...

از همین طرز جواب دادنت، نظر اولت هم واسم فاقد اعتبار و ارزش شد.

جفتشه😁😂خب توکه میخوای بعددوماه بری بچپی خونه ش و اصرار داری به حرکتت دیگه حرص و جوشت برا چیه

آخه تو چرا فکر کردی اونقدر مهم و با ارزشی که من دوتا کاربری بزنم تا به تو چیزی رو ثابت کنم.

برو بذار باد بیاد بابا.