2777
2789
عنوان

اینجا چقدر بعضیا بد بین هستن

280 بازدید | 43 پست

صبح اومدم گفتم نامزدم گفته بعد‌ محرم و صفر نامزدی و عقد میکنیم یک ماه بعدش هم عروسی، فقط دوماهه همدیگرو میشناسیم.

اومدن گفتن بدترین کار ممکن همینه و حتما چیزی هست که میخواد زود عروسی کنه و مثال زدن کسی بوده که اینجوری شده طلاق میگیره.

آقا من دارم از ندیدنش میمیرم، از خدامه اینکارو کنه بعد میگید این کار بده 😂

اینجا خیلی ها تجربه دارن و مفیده استفاده ازش حالا شما بخند ..‌‌

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بی ربطم نگفتن ۲ ماه برای شناخت خیلی کمه...

بهرحال خودت میدونی زندگی خودته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه حتما چیزایی داشته که من دوماهه خوشم اومده ازش دوماه که هیچی بار اول که دیدمش دلم رفت

چیزی نداشته شما خیلی احساساتی و مهرطلب هستین...

تو ۲ ماه هیچ شناختی بوجود نمیاد.

اما خب شما خودت دوست داری زود و بدون شناخت ازدواج کنید همش دست خودتونه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم خیلیم عالی. به نظرم نی نی سایت کلا فاز منفی داره و اصلا جای مناسبی برای پرسیدن این چیزا نیست. تجربیات هرکس متفاوته. اگر کسی ازدواج ناموفقی داشته دلیل بر این نیست که دیگران هم همینطور بشن. اگه آدم قبل ازدواج چشماشو باز کنه و عاشقی کورکورانه نداشته باشه و عاقلانه تصمیم بگیره ازدواج خوبی هم میکنه ان شاءالله. 2 ماه هم کم نیست. به حرفای اینا گوش نده. اینکه 3 سال دوست باشی خوبه مثلا‌؟ من دختر پسری رو میشناسم که 6 سال با هم دوست بودن ولی بعد عقد حتی 2 ماه هم دووم نیاوردن و طلاق گرفتن. موضوع مدت زمان آشنایی نیست؛ موضوع درست و منطقی تصمیم گرفتنه.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
چیزی نداشته شما خیلی احساساتی و مهرطلب هستین...تو ۲ ماه هیچ شناختی بوجود نمیاد.اما خب شما خودت دوست ...

چرا داره 

خواستگاری زیادی داشتم که ازشون خوشم نمیومد تو همون نگاه اول 

و اصلا از اتاق بیرون نمیومدم

چیزی نداشته شما خیلی احساساتی و مهرطلب هستین...تو ۲ ماه هیچ شناختی بوجود نمیاد.اما خب شما خودت دوست ...

عزیزم چرا دعوا میکنی؟ مجردی؟😊 اتفاقا توی 2 ماه خیلی چیزا برای آدم روشن میشه و تقریبا دستت میاد طرف مقابل چطوریه. مخصوصا ازدواج‌های سنتی که معمولا جلسات چندساعته بین طرفین گذاشته میشه تا همدیگه رو بشناسن. توی دوستی‌ها چون عاشق‌های افراطی وجود داره، چشم و گوش افراد بسته‌ میشه و عقلانی تصمیم نمیگیرن.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

چرا تهمت میزنی؟ احساساتی و مهرطلب چه صیغه‌ایه😐 الان جوری شده که دوست جنس مخالف داشتن نایس و روشنفکریه ولی اگه بخوای ازدواج کنی میشی احساساتی، شوهردوست و مهرطلب!!

عزیزم چرا دعوا میکنی؟ مجردی؟😊 اتفاقا توی 2 ماه خیلی چیزا برای آدم روشن میشه و تقریبا دستت میاد طرف ...

فکر کنم شما با دعوا میخونی عزیزم

چون دلیلی برای عصبانیت نمیبینم زندگی من یا یکی از عزیزان من نیست ک مهم باشه برام گلم

گفتم تو ۲ ماه هیچ شناختی بوجود نمیاد آدما هنوز از اون حریم شخصی خودشون بیرون نیومدن هنوز روی واقعی خودشونو نشون ندادن و....

ربطی ب ازدواج سنتی و دوستی نداشت 

از خوشحالیت خوشحالم و برات آرزوی سلامتی و خوشبختی میکنم. اميدوارم یه رابطه‌ی سرشار عشق و آرامش رو تجربه کنی عزیزم❤️ هرچی خیره برات رقم بخوره ان شاءالله😍

چرا تهمت میزنی؟ احساساتی و مهرطلب چه صیغه‌ایه😐 الان جوری شده که دوست جنس مخالف داشتن نایس و روشنفکر ...

اووه شما کاربری دوم استارتر هستین😅🤦‍♀️

بنظر میاد یکم ناآگاه و سطحی هستین برای همین هرچی بگم شما بخاطر نداشتن هدش کافی یجور دیگه برداشت میکنید

برای همین دیگه جوابی نمیدم🚶‍♀️🤦‍♀️