2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین من رفتم موج هایی ابی اونجا هم بالای ۵۰۰ تا خانوم و دختر بود همهههه از دم ترک داشتن منم داشتم‌پس غصه نخور یه چیز طبیعیه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

چاق تر بودی لاغرترشدی لابد

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

عادیه 

سعی کن ورزش کنی و دکتر بری 

تا قرمزن میشه با لیزر رفعشون کرد 

برای جلوگیری از ترک بیشتر از روغن رزهیپ و روغن شترمرغ و صابون مراغه اصل استفاده کن ، به شکمت و پست ساق پا و قسمت بیرونی کتفت اینارو بمال 

دیگع ترک نمیخوری 

سعی کن چاق و لاغر نشی 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

اخی عزیزممنم ده سال پیش همسن تو بودمفکر کردم ترک ها رفتنیناما ده ساله دارمشونورزش کنتغذیه سالمخودتو ...

خیلی بده نمیدونم چرا اینجوری شده ورزش حوصله ندارم 

تغذیه چی خوبه ؟ 

عادیه سعی کن ورزش کنی و دکتر بری تا قرمزن میشه با لیزر رفعشون کرد برای جلوگیری از ترک بیشتر از روغن ...

من پارسال ۴۹ کیلو بودم خواستم چاق شم با پر خوری یهو شدم ۵۵ 

خیلی بده نمیدونم چرا اینجوری شده ورزش حوصله ندارم تغذیه چی خوبه ؟

ورزش کن که همسن من شدی خوش فرم باشی

منم همسن تو بودم شروع کردم

در اینده یه خانم خوش اندام میشی

تغذیه هم

قند و شکر و شیرینی جات خیلی کم بخور

هله هوله رو حذف کن

خوووب غذا بخور و لذت ببر

لبنیات بخور

قارچ بخور

مغزیجات بخور

تخم مرغ حتمااا روزی یک عدد و بخور. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
نه پاسال ۴۹ بودم خواستم چاق شم پر خوری کردم یهو شدم ۵۵ ممکنه از این باشه ؟

نمیدونم شاید

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ورزش کن که همسن من شدی خوش فرم باشیمنم همسن تو بودم شروع کردمدر اینده یه خانم خوش اندام میشیتغذیه هم ...

غذام خوبه 

شیرینی جاتتت خیلیییی دوس دارمم

تخم مرغ بدم میاد