ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
فرم بدنت گلابیه و با اضافه وزن بیشتر هم تاثیر آنچنانی روی سینه هات نمیزاره بیشتر پایین تنه جمع میشه وزنت رو تا ۶۰ کیلو بیار ولی دیگه بیشتر نشه سینه کوچیک خیلی بهتره افتادگی هم پیدا نمیکنه بعدا
مطمئنی اگه اونطوری باشه کعالیه من میخام پودر جنسینگ بخورم خاله دوستم خورده بود چاق شده بود
من خود جنسینگ سفید و قهوه ای رو گرفتم یکساله مونده 😂پودر نکردم هنوز میگن خیلی گرمه جوش میاره و انرژی زاست تا اینک چاق کنه
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
من ۱۵ کیلو وزن اضافه کردم از سایز ۷۰ شدم ۸۰ الانم خیلی دوست دارم دوباره وزن کم کنم
چطوری اضافه کردی