2777
2789
عنوان

چرا پریودم ریزش نمی کنه عصبیم کرده

193 بازدید | 35 پست

کسی راهکاری داره؟همه چی خوردم گرمیجات،ویتاگنوس.من چندین ماه هورمونم بهم ریخت ی مدت لکه بینی داشتم مداوم تا چند ماه.دستگاه ای یودی دراوردم تا خوب شد.دیگه پریود نشدم.الان دو روز لکه بینی شدم حالت پریودی دارم،ولی نمیریزه.میرم دسشوی تا ب خودم هست ب نوار نیست..زعفرون و نبات و زردچوبه خوردم..چرا نمیریزززه راحت شم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

وای اسی درد منم هست توروخدا مشکلمو میدونی جواب بده الان میگم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوبار دکترم رفتم زمان لکه بینی تشخبص درستی ندادن..هم سونو هم ازمایش داشتن همون موقع ک لکع بینی میشدم.قرص ضد لکه بینی و خونریزی تجویز کرد ک تاثیر نداشت تا دستگاه دراوردم.متوجه شدم از دستگاه هست ک لکه بینی دارم.بعدم کلا دیگه پریود نشدم تا الان دو روز شکمم سفت شده.خونریزی نمی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من ماه قبل ۲۴پری شدم این ماه از۱۹لک بینی داشتم تا دیروز امروز فقط میرم دسشویی ببخشید اونجا میاد ولی خیلی کم حجمه ونوارم تمیز تمیز از صبح زعفرون و آویشن خوردم امت هیچی به نظرت برم آز بارداری بدم آخه پیشگیری هم داشتيم 😔😔😔😔😭😭😭

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

چقد منی...کلا دور روز پریود میشم روز اول یکم میاد رو نوار عذر میخوام دسشویی برم میاد...روز دوم میشه لک و تمام ...کلااااااااااااا نمیاد دیگ

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
پس صبر کن نشدی تا چند روز دیگه بی بی چک بزن.مشکوکی

عزیزم من چند ماه پریود نشدم.اخرین پریودم فروردین بود بعد لکع بینی داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من ماه قبل ۲۴پری شدم این ماه از۱۹لک بینی داشتم تا دیروز امروز فقط میرم دسشویی ببخشید اونجا میاد ولی ...

حالا ی از بده..منم ب خودم هست نمیریزه ب اون نوار..من اخرین پریم فروردین بود.از مایش دادم باردارنبودم وگرنه همه راه ها رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چقد منی...کلا دور روز پریود میشم روز اول یکم میاد رو نوار عذر میخوام دسشویی برم میاد...روز دوم میشه ...

من اینطوری نبودم چند ماه بهم ریخته منظم نمیشه دوروز ویتاگنوس میخورم تا شاید فرجی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

حالا ی از بده..منم ب خودم هست نمیریزه ب اون نوار..من اخرین پریم فروردین بود.از مایش دادم باردارنبودم ...

ببخشید شما چند سالتونه وقت دکتر گرفتم هفته دیگه میترسم باردار باشم امروز به همسرم گفتم بریم آز بدم گفت من مطمئنم باردار نیستی نیومد بریم 

عزیزم من چند ماه پریود نشدم.اخرین پریودم فروردین بود بعد لکع بینی داشتم

بازم دلیل نمیشه که بی بی چک نزنی خیلیا اینطوری باردار بودن.برو سونو گرافی ببین چی شده که لکه بینی داری.شایدم بخاطر دستگاه بد دراومده زخمت کرده