2777
2789
عنوان

ناهید کیانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 51 پست
۴ سال پیش چطور؟ کیمیا حقشو نخورد؟زحمت کشید خو

خب کیمیا بهتر از اون میتونست مبارزه کنه

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋

علوم ورزشی رتبه ۱۵۰۰۰ می خواد

حالا بهرحال اینا تجربی این چیزا رو طی کردن و کشور این حقو براشون در نظر گرفته چون برای کشور افتخار میارن وقتشونو گزاشتن واسه اون بنظرم اشتباه نیست 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حقشون نیست دیگه

حقشونه!افتخارای این کشورن درضمن اونا فقط بدون کنکور میرن دانشگاه بقیه خرج و مخارج شونو نمیدن که این همه ناراحتی میکشن سرش

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

چرا اینجورین اینا؟خو دوستش بود.اینا دنبال چین؟

والا اونا میگن چون ایرانو ترک کرد دیگه ایرانی نیست

وگرنه من اینقدر لذت بردم وقتی دیدم هنوزم با هم دوستن

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
والا اونا میگن چون ایرانو ترک کرد دیگه ایرانی نیستوگرنه من اینقدر لذت بردم وقتی دیدم هنوزم با هم دوس ...

چه ربطی داره خب کاملا قانونیه 

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋

حقشونه!افتخارای این کشورن درضمن اونا فقط بدون کنکور میرن دانشگاه بقیه خرج و مخارج شونو نمیدن که این ...

افتخار کشور هستن درست ولی در قضیه کنکور نه 

ایران میتونه از لحاظ دیگه ساپورتشون کنه 

ورود به دانشگاه بدون کنکور ناعادلانه هست 

پس رتبه ی ۱ کنکور تجربی هم بیاد بگه مدال المپیک رو به من هم بدین دیگه 

والا اونا میگن چون ایرانو ترک کرد دیگه ایرانی نیستوگرنه من اینقدر لذت بردم وقتی دیدم هنوزم با هم دوس ...

حالا خوبه که اونایی که این حرفا رو میزنن،بچه هاشون خارج نشینن😅😅😅😅

اگه بهتر بود، می‌برد.احساسی نشو گلم.امتیاز گرفت خو

حالا زیاد کاری به مبارزه شون ندارم ولی حس بهتری میده 

من دقیق از ماجراش خبر نداشتم اما خب اگه اینطوره پس واقعا آدم جالبی نبودن

خیلیا نمیدونن ولی اون زمان واقعا پشت پا زد به همه چی سرچ کن بعد از مدال المپیکش چقد بهش جایزه دادن چقد عزت و احترام کسب کرد اونوقت بی توجه به همه ی اینا رفت مثل یه بدبخت پناهنده شد و خودشو فروخت برای هیچ این چند روزه ام یه کلیپ ازش منتشر شده مثل یه ادم بیچاره حرف زده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
افتخار کشور هستن درست ولی در قضیه کنکور نه ایران میتونه از لحاظ دیگه ساپورتشون کنه ورود به دانشگاه ب ...

حالا دولت خواسته اینطوری ساپورت شون کنه 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.