2777
2789
عنوان

ناهید کیانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 51 پست

چون حس میکنم حق کیمیا علیزاده رو خرد تو المپیک 

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به تو چی می رسه طرفداریشو می کنی؟

هم رشتمه وظیفه دارم بهشون افتخار کنم بعدشم توچه استعدادی داری؟حداقلش اونا قهرمانن

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

دقیقا مشکل چیه؟نباید فراموش کنیم کیمیا ام فرزند این خاکه

فرزند این خاک تو همین خاکه نه بره زیر پرچم یه کشور دیگه مسابقه بده اینجا هیچی کم نداشت همه چی بهش دادن ولی خودش نفهمید و آبروی کشورش برد 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
چون کیمیا علیزاده رو بغل کرد

چه ربطی داره اینا باهم اومدن بالا یه عمره دوستند

کیمیا بچه ی همین وطنه

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

فرزند این خاک تو همین خاکه نه بره زیر پرچم یه کشور دیگه مسابقه بده اینجا هیچی کم نداشت همه چی بهش دا ...

من دقیق از ماجراش خبر نداشتم اما خب اگه اینطوره پس واقعا آدم جالبی نبودن 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

فرزند این خاک تو همین خاکه نه بره زیر پرچم یه کشور دیگه مسابقه بده اینجا هیچی کم نداشت همه چی بهش دا ...

ابروی کشورش و نبرد امکانات اونجا بیشتر بود رفت حق طبیعیه مهاجرت

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋

دختر بامحبتیه... 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

اگه پستامو ببینی منتظر کنکورم و احتمالا دانشگاه تهران قبول نشم

ناامید نباش 

چه ربطی داره اینا باهم اومدن بالا یه عمره دوستندکیمیا بچه ی همین وطنه

بالا ترم گفتم

اینو باید به اونایی گفت که هیت میدن من خودم خیلی لذت بردم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان