2777
2789
عنوان

ناهید کیانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 51 پست
چه ربطی داره خب کاملا قانونیه

اخه با وعده های یه بد بویه چیه میگن

خودش که گفت ف.ا.ک بوی

رفت و بدبخت شد

وگرنه انچنان ورزشی نبود و بخاطر همین خیلی قبولش ندارن دیگه ورزشکارا و اینجور ادما

من که کاری ندارم بخدا😂

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا نمیدونن ولی اون زمان واقعا پشت پا زد به همه چی سرچ کن بعد از مدال المپیکش چقد بهش جایزه دادن چ ...

خب مهاجرت که قانونیه اونجا بیشتر بهش میرسیدن رفته مهاجرت کرده به هر حال تو ایران بدنیا اومده و زندگی کرده بارها برای ایران مدال آورده 

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋

ابروی کشورش و نبرد امکانات اونجا بیشتر بود رفت حق طبیعیه مهاجرت

با امکانات و بیت المال این کشور بالا اومد نباید ابروی کشورشو میبرد تو اون کشورا هیچوقت به عنوان نماینده و بچه ی خودشون بهش نگاه نمیکنن همیشه یه بیگانست چطور اینجا جایزه هارو خوب گرفت فقط ۳٠٠تا سکه اون زمان بهش دادن باکلی چیزای دیگه هیچجا مثل اینجا بهش نمیرسن و نخواهند رسید فقط به زندگیش پشت پا زد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
با امکانات و بیت المال این کشور بالا اومد نباید ابروی کشورشو میبرد تو اون کشورا هیچوقت به عنوان نمای ...

خب ورزشکاران حق داره برای خوشبختیش خودش تصمیم بگیره ۳۰۰ سکه جایزه بود نه اینکه بهش پول بدن همیشه تو ایران بمونه

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋

خب ورزشکاران حق داره برای خوشبختیش خودش تصمیم بگیره ۳۰۰ سکه جایزه بود نه اینکه بهش پول بدن همیشه تو ...

من برام موندن و رفتنش مهم نیست نظر من اینه که آدم وقتی جایی نمک میخوره نباید نمکدون بشکنه 

این یه نوع وطن فروشیه چه لذتی داره ادم برای جایی بجنگه که بهش تعلق نداره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...