2777
2789

اعتقاد دارم و حواسمو جم میکنم کاری نکنم و بحث و جدل نکنم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا تو عمرم نگاه نکردم ببینم کی هست

فک کنم درست باشه من می خواستم کار مهمی رو انجام بدم استخاره می گرفتم عجیب بد میومد یه دفعه متوجه شدم توی تقویم قمر در عقرب نوشته بوده ولی خوب منم شنیدم اما فهرست این روزا رو نمی دونم چه جوری باید متوجه شد تو نخ اش نبودم هیچ وقت شاید بد بیاری های زندگی م یه بخشی ش مربوط به اینا بوده کسی چه می دونه ....خیلی بد شانسم من 

....

چه جوری باید پیداش کنی این روزا رو ؟؟؟

توی گوگل بزن قمر درعقرب سال ۱۴۰۳ میتونی ببینی و شات بگیری 

مثلا مینویسه از جمعه ۱۹ مرداد ماه تا ۲۲ مرداد ماه قمر درعقربه و از فلان ساعت شروع میشه تا فلان ساعت ۲۲مرداد تموم میشه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

قمر در عقرب این ماه چون توی ماه صفره بهتره بیشتر مواظب باشیم 🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

راستش از نظرعلمی نمیدونم چراولی منم بهش معتقدمالان میخوام ی کاریوشروع کنم ترسیدم اقدام کنم یان

منم معتقدم تا حدودی

ولی اگه واقعا ضروریه صدقه بدید

ولی دو سه روزه بهتره ی کم صبر کنید

حتی موهاتون هم تو این تایم نباید کوتاه کنید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥