2777
2789

تو این گروهای تلگرامی کلی اسکرین دیدم دقیق میشینن یاد میدن چطوری از مهدکودک بچه بدزدی و کجا ببری و ..🥴

چقد ترسناکه واقعا

یه لحظه هم دست بچه هارو ول نکنید مهدم جای مطمعن بزارین.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی همه چی کثیف و ترسناک شده

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه هاتون رو اصلا و ابدا خونه هیچکس نذارید

اصلاااا و ابدا 

اگه قرار بچه اتون جای با کسی بازی کنه خودتون هم اونجا باشید 

جامعه به شدت ترسناک شده

همین دو سال قبل خبرش اومد که یه پدر به بچه دو ماه اش ت ج ا و ز کرده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

مدیریت مهد هم باید آموزش ببینه بچه دست هرکس نده 

من خودم رفتم بچم ببرم مهد یکی از بچه ها با یه دختر نوجوان رفت مربی اصلا نفهمید بچه بیرون زد چه برسه ببینه با کی رفت دیگه بچم اونجا نبردم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز