mahsa22 مدیر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 عنوان چیکارکنم | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 26 پست چیکارکنم ک این خواهرشوهرمولال کنم ک پشت سرمون حرف نزنه خسته شدم بقران کلی پشت سرمون حرف میزنن😢😢😢چی درجوابش بگم بنظرتون ب همسرم بگم چ رفتاری نشون بدم بهش 1396/07/02 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rasta65 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 660 الان دارم منفجرمیشم بخداخونشونم نمیرم حتی ازوقتی شنیدم ازهمسرمم متنفرشدم بخدا هیچوقت همسرت رو بخاطر رفتار زشت خانوادش بازخواست نکن،بنده خدا تقصیری نداره،به نظرم مستقیم از خواهر شوهرت بپرس این حرفو زده یا نه؟ بفهمه که هرچی پشتت میگن به گوشت میرسه، شاید خودشو جمع کنه
lili_bala عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 5219 😔😔ازهمسرمتنفرشدم همش تقصیراونکه میزاره اونااینجورباهام رفتارکنن الانم گیرداده بیاخونمون عمرابرم شد ... اما اگه من بودم از لج اونام شده میرفتم تا شوهرمو جذب خودم کنم اما وقتی رفتم لام تا کام حرفی نمیزدم خب بالاخره همسر ادمم انسانه رفتارشونومیبینه دیگه
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 هیچوقت همسرت رو بخاطر رفتار زشت خانوادش بازخواست نکن،بنده خدا تقصیری نداره،به نظرم مستقیم از خواهر ش ... بله گفتن مطمعنم هرجامیرم باهمسرم میام ب همه میگه میگه نمیزاره مابریم مسافرت بخاطراون مسافرتمون بهم میخوره همش داداشم باخانواده اون میگرده درحالیکه همسرم همش ب اونامیرسه بهتریناروبراونامیخره توهیچ چیزی براشون کم نمیزاره وب منم اهمیت نمیده سراونابامن دعوامیکنه اونااشتباه میکنن من بایدمعذرت خاهی کنم دلم میخادبمیرم بخدا😔😔😢😢منم ادمم بریدم ازهمشون بابامم ناراحته میگه چرااشتی کردی وقتی بهت محل نمیده تاازمسافرت میاین قهرمیکنه چراانقدرزودمیبخشیش 😔😔اشتباه ازخودمه میدونم دیگه نمیتونم ادامه بدم ب این زندگی
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 اما اگه من بودم از لج اونام شده میرفتم تا شوهرمو جذب خودم کنم اما وقتی رفتم لام تا کام حرفی نمیزدم & ... همسرمن نمیبینه یامیبینه خودشومیزنه ب اون راه برم حرف نزنم دعواشوبامن میکنه 😔😔هی خداچ ارزویی داشتم چیشد😔😔همیشع دلم میخاس عین ی خانواده باهم خوب باشیم نشدهمش تقصیرهمسرمه همش😭😭من همه جاخوبیاشونومیگم درحالیکه خوبی بهم نکردن بخدا اونوقت اوناچرتوپرت پشت سرم میگن
lili_bala عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 5219 همسرمن نمیبینه یامیبینه خودشومیزنه ب اون راه برم حرف نزنم دعواشوبامن میکنه 😔😔هی خداچ ارزویی داشتم ... ناراحت نشو گلم همه اول زندگیاشون دارن تو هنوز اول راهی رفته رفته همسرت قدرتو باگذشت زمان بهتر میدونه
rasta65 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 660 بله گفتن مطمعنم هرجامیرم باهمسرم میام ب همه میگه میگه نمیزاره مابریم مسافرت بخاطراون مسافرتمون بهم م ...
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 ناراحت نشو گلم همه اول زندگیاشون دارن تو هنوز اول راهی رفته رفته همسرت قدرتو باگذشت زمان بهتر میدونه ... امیدی بهش نیس 😔😔
rasta65 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 660 بدنم ازاعصبانیت داره میلرزه😔😔 اکثر اختلافها و تنش ها برمیگرده با این خانواده همسر، وگرنه زن و شوهر که باهم آنچنان مشکلی ندارنعزیزم بهت حق میدم عصبانی باشیاگر با حرف زدن آروم میشی با خواهری یا دوستی تلفنی صحبت کن که حداقل دلت آروم بشه، بعد سر فرصت تصمیم درست بگیر که چکار کنی
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 اکثر اختلافها و تنش ها برمیگرده با این خانواده همسر، وگرنه زن و شوهر که باهم آنچنان مشکلی ندارن عزی ... کسیوندارم 😔😔دوستام همه خاله زنک ودوروبودن قطع کردم ارتباطم ازادمای اینجوری متنفرم سرهمین تنهام خواهرم ک هیچ حرفی نمیزنه اینم الان ازدهنش پریدشنیدم وگرنه انقدردهنش قرصه لام تاکام نمیگه الانم هرچی میپرسم دیگه چی گفتن نگفت گفت هیچی بیخیال