2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 75 پست
ن نداره کارت میگه شما ی مدت خیلی اطرافتون و ذهنتون شلوغ بوده و نتونستبد درست راجبش فکر کنیدولی الان ...

ممنون لطف کردید 🌹

•°خدایا تحمل سختی هاش با من قشنگی آخرش با تو°• 🍀💖🌈️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن نداره کارت میگه شما ی مدت خیلی اطرافتون و ذهنتون شلوغ بوده و نتونستبد درست راجبش فکر کنیدولی الان ...

عزیزم کارت کشیدن یادگیریش چطوریه و اینکه۱ چارت تاروت؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

عزیزم کارت کشیدن یادگیریش چطوریه و اینکه۱ چارت تاروت؟

آسونه ی کتاب داره 

ولی بیشترین چیزی که نیاز داره قدرت درونیه

خیلیا میکشن ولی درست در نمیاد

من ب این نتیجه رسیدم ک آدمش مهم تر از کارته...

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
آسونه ی کتاب داره ولی بیشترین چیزی که نیاز داره قدرت درونیهخیلیا میکشن ولی درست در نمیادمن ب این نتی ...

بله مچکرم ازتون🙏🏻♥️

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

اره میشیاراده زیاد و قدرت درونی زیادی داریمعمولا خوابای صادقه میبینی یا خوابی ک ب گذشتت معروفه

ببخشید

من میتونم ی سوال دیگه بپرسم؟

من شوهرم قصد داره در اینده مغازه بزنه...حالا هر مغازه ایی فعلا مشخص نیس

من راجبش شکاکم خیلی

در هر شغل و زمینه ایی وفادار میمونه به من؟

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
بله جفتتون علاقه زیادی داریدولی مشا میخواید ازش دوری کنید ی مدت نمیدونم چرااما در هر صورت نزدیک تر م ...

سلام  حس همسرم بهم چیه.   حسش به همکارش که خانوم چیه.   آیا جابجایی خونه دارم تو این یکی دوماه.   و اینکه کی ماشین میخریم

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز