2777
2789
عنوان

حس ششم

451 بازدید | 75 پست

کسی بوده که واقعا راستشو گفته باشه و اون چیزی که گفته بود براتون اتفاق بیفته؟

میشه این پایین تگش کنین واقعا نیاز دارم

من کی قراره از ایران برم؟

و اینکه کی وارد رابطه میشم؟و با کی؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

من کارتماگه کسی نتیجه گرفته همینجا بم بگه...

تروخدا بکش ببین پنج شنبه میرم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من کارتماگه کسی نتیجه گرفته همینجا بم بگه...

میشه برای منم بکشین لطفا مرسی🥲🙏🏻

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

۷۰ درصد اره

وای ان شاءالله بهت خبرشو میدم♥️

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

راجی چی گل

من کی قراره از ایران برم؟

کی وارد رابطه میشم و با کی؟

بنظرت مشکلم حل میشه خانوادم رازی میشن شوهرم سر عقل میاد

نمیشن

همسرتون فردی بی مسئولیت و بدون تعهده

رهاش کنید

ی مسافرت دارید ب زودی

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
من کی قراره از ایران برم؟کی وارد رابطه میشم و با کی؟

اولیو نمیدونم

احتمالا بهار سال اینده

با فردی که جدیه و معتقد کمی

شغل حقوقی داره

منطقیه 

اولیو نمیدونماحتمالا بهار سال ایندهبا فردی که جدیه و معتقد کمیشغل حقوقی دارهمنطقیه

مرسی قشنگم

به نظرت آدم مهم و معروفی میشم درباره ازدواجم بگو🥲♥️🙏🏼🙏🏼💓

اره میشی

اراده زیاد و قدرت درونی زیادی داری

معمولا خوابای صادقه میبینی یا خوابی ک ب گذشتت معروفه

2790
2778
2791
2779
2792