2777
2789
عنوان

بدبختی من

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ ماه بود می‌پیچوندمش امروز انقدر حرف بارم کرد که

سعی کن دیگه توی قرار مدار ها با مادرش اصلا دخالت نکنید اصلاااا به مادرش بگو خودشون زنگ بزنن و باهاش صحبت کنن با شوخی و خنده بگو آنقدر سر کار و خسته که خودم کلی کار دارم و لیست کردم وقت نکردیم و... بگو حالا شما خودتون بگید 

خودت رو بکش کنار از دعوای مادر و پسری 

۲۲

۲۲ سال خیلی کمه و حتما نیاز به تجربه داری 

احتمالا همسرت هم همین حدود سنی هست و زود از کوره در میره سعی کن کمتر حرف بزنی به نظر من همیشه زیاد حرف زدن واسه کسی که خسته هست و از سر کار اومده دلچسب نیست 

من همشو خوندم عزیزم.همسرم منم بعضی وقتا یهو اینجوری میشه وقتی دقت میکنم میبینم من یه کار اشتباهی کرد ...

مرسی گلم... آخه مادرشوهرم بیچاره ام کرد از بس گفت شوهرم خودش هم میدونه اگه نمیرفتیم ولمون نمی‌کرد قبلا هم پیش اومده شوهرم بعدش گفته کاش رفته بودیم شر خوابیده بود از بس مادرشوهرم به خواسته اش نرسه اذیت میکنه

۲۲ سال خیلی کمه و حتما نیاز به تجربه داری احتمالا همسرت هم همین حدود سنی هست و زود از کوره در میره س ...

۲۷ سالشه آخه چون قبلا یه دختر عقد کرده داشته و طلاق داده و از اطرافیان شنیدم طرف دلش پیش کس دیگه بوده بهم برخورد فکر کردم تو ذهنش منو با اون یکی کرده 

سعی کن دیگه توی قرار مدار ها با مادرش اصلا دخالت نکنید اصلاااا به مادرش بگو خودشون زنگ بزنن و باهاش ...

هزار بار گفتم خودت میدونی یا حتی گفته تو بگی گوش میده بهش گفتم نه تا خودش نخواد کاری نمیکنه یا گفتم پسر خودته ولی جور دیگه برداشت میکنه

هزار بار گفتم خودت میدونی یا حتی گفته تو بگی گوش میده بهش گفتم نه تا خودش نخواد کاری نمیکنه یا گفتم ...

نه با زبون شوخ طبعی بگو

یکمم هم فاصله تو باهاشون بیشتر کن .

خودت رو مشغول کار و زندگی کن .

حتی اگه بیکاری دلیل نمیشه هر روز ببینیشون.

سعی کن کم کم رابطه رو باهاشون کمتر کنی و حساب شده تر 

همون مادری که از تو توقع دفاع داره اینجا چرا جلو پسرشو نگرفت؟؟

پس شماهم به اندازه محبت کن هواست به زندگیت باشه 

هواست به شوهرت باشه.

آخرش تو میمونی و شوهرت 

‌هیشکی هم نمیگه دستت درد نکنه جلو شوهرت واستادی به خاطر مادرش ...

مرسی گلم... آخه مادرشوهرم بیچاره ام کرد از بس گفت شوهرم خودش هم میدونه اگه نمیرفتیم ولمون نمی‌کرد قب ...

و این رو بدون هر روز این خواسته ها بیشتر و بیشتر میشه در‌حذی که باید از زندگی خودتون کامل بزنید پس یک جا ترمزشو بکشید 

تو پشت همسرت باش نه مادر همسرت.

بگو هروقت آقامون بگن من میام بریم باهم انشالله 

همه چی رو بنداز گردن همسرت که اون باید اجازه بده اون باید تصمیم بگیره بذاره این کس قدرت و تصمیم گیری رو همسرت حس کنه

نه با زبون شوخ طبعی بگویکمم هم فاصله تو باهاشون بیشتر کن .خودت رو مشغول کار و زندگی کن .حتی اگه بیکا ...

اوایل که زبون باز نمی‌کردم فقط سر مینداختم پایین 

بعد ازاون هم با شوخی میگفتم الان هم مستقیم میگم گاهی... آره خدا ازش نگذره تازه داشت می‌خندید

و این رو بدون هر روز این خواسته ها بیشتر و بیشتر میشه در‌حذی که باید از زندگی خودتون کامل بزنید پس ی ...

۶ ماهه همین کارو میکنم امروز خیلی رفت رو مخم و حرف بارم کرد مجبور شدم گفتم حداقل یه مدت بیخیال میشه نمیدونستم اینجوری میشه ... ما حتی از ماشین پیاده شدیم خداحافظی کردم گیر داد بیا تو فرش بنداز بعد برو که اگه اصرار نمی‌کرد و رفته بودم شوهرم جلو اونا این حرفو نمیزد اگه ت  تنهایی میگفت راحت تر میشد خودمو بزنم به اون راه

اوایل که زبون باز نمی‌کردم فقط سر مینداختم پایین بعد ازاون هم با شوخی میگفتم الان هم مستقیم میگم گاه ...

پس حواست به زندگیت باشه 

نه به مادرشوهری که همسرش زندس و از پسرش کمک میخواد 

خواهشاً دیگه توی تصمیمات این دو نفر دخالت نکن 

خودت رو بده نکن.

آفرین دختر خوب 

پس حواست به زندگیت باشه نه به مادرشوهری که همسرش زندس و از پسرش کمک میخواد خواهشاً دیگه توی تصمیمات ...

اصلا الان موندم شوهرم میاد دنبالم یا نه... دوست ندارم خودم برم چون منو زد خیلی دلم شکست از طرفی اصلا موندم برگردم تو این خانواده یا نه