2777
2789
عنوان

من خیلی گیج شدم راهنمایی میخام

182 بازدید | 28 پست

خانوما بنظرتون مردی که خیلی اهمیت بده، و فقط دنبال عشق و محبت باشه، دوست داشته باشه که محبت کنه و محبت ببینه رو قبول میکنید؟! ببینید طرف با 26 سال سن هرچی که من میگمو قبول میکنه و میگه نمیخام اذیتت کنم، یا میگه من مطیع توام هرچی تو بگی، بنظرتون ی همچین شخصی کمبود محبت داره؟ 

مشاوره قبل ازدواج رو بهتون‌ پیشنهاد میکنم

اینجوری نمیشه گفت که حتما مشکل داره یا واقعا جنتلمنه شایدم داره فیلم بازی میکنه و دقیقا برعکس رفتارش فکر میکنه و منتظره خرش از پل رد شه تا خود واقعیش رو نشون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره قبل ازدواج رو بهتون‌ پیشنهاد میکنماینجوری نمیشه گفت که حتما مشکل داره یا واقعا جنتلمنه

قرار نیست فعلا ازدواج کنیم، ینی میخوایم که بیشتر آشنا شیم

مشاوره قبل ازدواج هم واسه قبل ازدواج و دوران آشنایی هست چندین جلسه طول میکشه

عزیزم قرار نیست خانواده ها خبر داشته باشن، اما امشب ایشون به من گفتن تا هروقت که نخوام به کسی نمیگیم

عزیزم قرار نیست خانواده ها خبر داشته باشن، اما امشب ایشون به من گفتن تا هروقت که نخوام به کسی نمیگیم

اول خودت به یه شناخت نسبی ازش برس  

وقتی دیدی مورد تایید هست و رفتارش ضد و نقیض نیست و اخلاق های بد مثل خساست و بد دلی و شکاکی و .... نداره بعد میتونی از خانواده ها و مشاور کمک بگیری

فعلا ادامه بده باهاش و ببین چجور آدمی هست خدا رو چه دیدی شاید همونی باشه که میخواستی و آرزوی همه ی ...

دقیقا همون مردیه که همیشه میخواستم از همه لحاظ، اما این حجم از احساساتی که داره یخورده دو دلم کرده، البته اینم بگم خیلی هم زیاد نیست که دلمو بزنه اما میترسم

دقیقا همون مردیه که همیشه میخواستم از همه لحاظ، اما این حجم از احساساتی که داره یخورده دو دلم کرده، ...

یه مدت باهاش باش ببین گذر زمان این احساسش رو تغییر میده

از روی جلد کتاب نمیشه مطالب داخلش رو فهمید 

از روی ظاهر ادما هم نمیشه باطنشون رو حدس زد

اگه عاشقش شدم چی؟

اگه عاشقش شدی یعنی انقدر خوب بوده که تونسته دلت رو به دست بیاره

ولی اگه خوب نباشه خودت اقدام میکنی واسه جدایی و کات کردن رابطه

پس اینایی که بعد ۱۰ سال زندگی مشترک طلاق میگیرن چی میکشن

تو هر رابطه ای از هر جا که حس کردی داری اذیت میشی بیا بیرون  چه دوستی ،چه عقد، چه بعد از چند تا بچه

اگه عاشقش شدی یعنی انقدر خوب بوده که تونسته دلت رو به دست بیارهولی اگه خوب نباشه خودت اقدام میکنی وا ...

چه خوب مشاوره میدی ، ممنونم از راهنماییت، میتونم درخواست دوستی بدم اگر جایی گیر کردم ازتون راهنمایی بگیرم؟ 

چه خوب مشاوره میدی ، ممنونم از راهنماییت، میتونم درخواست دوستی بدم اگر جایی گیر کردم ازتون راهنمایی ...

اره عزیزم حتما

من سال ۹۳ عقد کردم بالاخره تو این ۱۰ سال با آزمون و خطا یه تجربه هایی هم به دست آوردم که خوشحال میشم بقیه رو راهنمایی کنم که اشتباه من رو تکرار نکنن