2777
2789
عنوان

من خیلی گیج شدم راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 28 پست
و اینم بگم ما هنوز آشنایی کامل نداریم اما ایشون کاملا به ازدواج با من فکر میکنه

برو تاپیکای منو بخون آیندتو ببین 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا ادامه بده باهاش و ببین چجور آدمی هست خدا رو چه دیدی شاید همونی باشه که میخواستی و آرزوی همه ی ...

تجربه ها بعضی مواقع گرون تموم میشن

کاربرآقا(دوستی به راستی استوار است ، و راستی یعنی آنچه که می نمایی باشی)
خوندم عزیزم ولی چه ربطی داشت به مسئله من؟

شوهر من به شدت احساساتیه از روز اول‌تا الان که‌ده سال از ازدواجمون میگذره نه تنها شدتش کم‌نشده بلکه بیشترم‌شده جدا از مسئله احساسات که خب ما‌تو‌ یه سطح نیستیم و مدل ابرازمون هم‌شبیه به هم نیست و تو این قضیه مشکل داریم ، بعنوان یه مرد بیشتر نیازه منطقی ،مسئولیت پذیر و‌عملگرا باشه و‌متاسفانه حداقل شوهرم من تو این قضیه لنگ‌میزنه و فشار زندگی و مسئولیتاش بیشتر رو‌دوش منه تا اون الان بعد از ده سال اگه برگردم عقب ترجیح میدم‌با مردی ازدواج‌کنم که درو‌ماشبن رو‌برام‌باز نکنه تو رستوان صندلی رو‌برام عقب نکشه برام‌گل نخره بهم‌ابراز علاقه نکنه ولی کنارش احساس امنیت کنم و‌بتونم باخیال راحت زنانگی‌کنم‌ تجربه من اینه که مردایی که زیادی احساساتین نسبت به بقیه مردا ضعیف ترن و‌تکیه گاه خوبی نیستن 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
شوهر من به شدت احساساتیه از روز اول‌تا الان که‌ده سال از ازدواجمون میگذره نه تنها شدتش کم‌نشده بلکه ...

ممنونم از راهنماییت، متاسفانه من هنوز به شناخت کافی از ایشون نرسیدم، و نمیدونم حامی و امن میتونه باشه یا ن، فعلا تو مرحله شناخت از هم هستیم. 

ممنونم از راهنماییت، متاسفانه من هنوز به شناخت کافی از ایشون نرسیدم، و نمیدونم حامی و امن میتونه باش ...

حسابی وقت بذار برای شناختش و حتما مشاوره برید 

خیلی قبول دارم حرفتون رو

سلام عزیزم، خواستم بهت خبر بدم. من همین الان متوجه شدم ایشون قبل من به رفیق صمیمی من درخواست داده بود، و خیلی های دیگه، با اینکه آدم سرشناسی هم هست 

سلام عزیزم، خواستم بهت خبر بدم. من همین الان متوجه شدم ایشون قبل من به رفیق صمیمی من درخواست داده بو ...

چه خوب شد که شناختیش خدا حیلی دوست داشت که زود فهمیدی

از اینجور آدما خیلی زیادن و شما باید مراقب باشی احساسات پاک خودت رو دست هر نا کسی نسپری

بعضیها خوب بلدن فیلم بازی کنن و دخترای بی تجربه رو گول بزنن و ادای جنتلمن ها رو دربیارن

چه خوب شد که شناختیش خدا حیلی دوست داشت که زود فهمیدیاز اینجور آدما خیلی زیادن و شما باید مراقب باشی ...

حقیقتا ی مدت توی نماز تنبلی کرده بودم، امشب شروع کردم به خوندن گفتم خدای هرچی صلاح توعه من خیلی میترسم، دقیقا یک ساعت بعدش متوجه شدم چه آدم دروغگو و مضخرفیه. حتی ظاهر و باطنش هم یکی نیست

حقیقتا ی مدت توی نماز تنبلی کرده بودم، امشب شروع کردم به خوندن گفتم خدای هرچی صلاح توعه من خیلی میتر ...

بله عزیزم خیلی باید مراقب باشی و حواست جمع باشه و تو این راه از خدای بزرگ بخوای که بهت کمک کنه