2777
2789
عنوان

چهل نفر مهمون برای

5363 بازدید | 140 پست

قراره ۴۰ نفر فامیل همسر بیان خونمون اونم برای ۵ روز  تعطیلات   یه خونه روستایی داریم که تقریبا امکانانش ضعیفه و فقط در حد ۵ شش نفر مهمون جواب میده    همسرم همه او دعوت کرده که او نجا حلیم بذاریم  که در این صورت باید حداقل فامیل خودم رو هم دعوت کنم که شب حلیم بیشتر از ۶۰ نفر می‌شیم   بقیه اش م می نویسم   فقط راهکار بدید كنسل کنم  مجبورم من و بچه هام نریم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صفر تا صد باید فراهم کنم الان فقط برای ۷ هشت نفر امکانات دارم مثلا ظرف لیوان قابلمه ...... همه رو باید جور کنم بخرم هم دیگه اونجا میشه پایگاه همیشگی اونا چون تکمیل باشه دیگه کجا بهتر از خونه ما

یعنی چی من و بچه هام نریمخونه خودتون؟

اون خونه تو روستاس و ما فقط چند روزه اونجارو خریدیم حتی بعضی قسمت خونه خراب شده و تعمیر نیاز داره  

خودتو بزن به کلیه درد بگو سنگ کلیه دارم دور از جونت

نام کاربریت یعنی چی 😂

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
خیلی سخته اینهمه آدم پنج روز پدرت درمیاد حالا اگه هزینشم براتون مهم نباشه که کمش شصت هفتاد تومن میشه

بچه هام میکن نمیایم  راستش خودمم مم اصلا دوست ندارم برم  هزینه هم باید خرج یک ماه خودمونو ۵ روزه خرج کنیم  علاوه برادن مزاحمت برا همسایه ما هم دارن سروصدا و دیر خوابیدن هاشون .....