2777
2789
گرجستان

آها 

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
سه دور چرخوندش دیگ 😐😐اختلاف کم بود ولی خب برد دیگ.. ایرانی ها تا میبازن میگن تقصیر بقیه اس تقصیر د ...

بابا این بیشرف از اول هی چنگ انداخت و سیلی زد تمام صورت بچه زخم بود .واینکه دقیقا موقعی که نفسش بریده بود و احتمال باخت داشت الکی استراحت پزشکی درخواست داد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا این بیشرف از اول هی چنگ انداخت و سیلی زد تمام صورت بچه زخم بود .واینکه دقیقا موقعی که نفسش برید ...

دقیقا ؛ خسته میشد و استراحت میکرد به بهانه دردِ دست

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
اره اگه اون حرکتو‌ نمیکرد باز محترم تر بود.چ کسایی میشن نماینده ی کشور!

والا

خیلی مردی خیلی توانشو داری روراست بازی کن

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
نه عزیز ؛ استراحت پزشکی داشت چندین بار این ناخق بود

دیروز هم یزدانی 

زیاد استراحت گرفت 

ولی نتونست ببره. شاید اینم یه مشکلی پیدا کرده بود دیگ

منم دوست داشتم ایران ببره 

اما خب ایشون اولش شل گرفت رو زمین خودشو رها کرد دیگ.. 

کلا ذاتا ما ایرانی ها اینطوریم 

تو کنکور 

تو نمره 

تو ازمون استخدامی 

همیشه دنبال مقصریم 

ولی مشکل خودمونیم در اصل 

ایشون هم به خودش باخت.. 

ولی قبول دارم اختلافشون کم بود.. 

یکمم شانس باهاش یار نبود. 

دیروز هم یزدانی زیاد استراحت گرفت ولی نتونست ببره. شاید اینم یه مشکلی پیدا کرده بود دیگمنم دوست داشت ...

یزدانی واقعا دستش مشکل داشت ؛ 

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
دیروز هم یزدانی زیاد استراحت گرفت ولی نتونست ببره. شاید اینم یه مشکلی پیدا کرده بود دیگمنم دوست داشت ...

کل سالن دیروز فهمیدن یزدانی واقعا مشکل داره

کل سالن امروز فهمیدن این گرجستانیه هیچ مشکلی نداره و برا استراحت اینکارو میکنه تا جایی ک بعضا اعتراض کردن و داور هم اخرش گف یا اخطار میدم یا مسابقتو بده

جز اون از اول فقط قصدش بهم زدن ارامش زارع بود با زدن تو صورتش و چشاش

این ناجوانمردانه است

اگ داور بهش همون اول اخطازغمیداد ک باید  میداد کم لطفی در حق زارع و بیش از حد لطف کردن در حق گرجستانیه بود

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم.