2777
2789
مثلا میگفت سنگینی برد و تاج برد رو سر منه و این چیزا

بره گمشه ذلیل شده

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کشتی المپیک ، شبکه سه ؛ امیرحسین زارع و نماینده گرجستان

بازی ایران و کجا بود؟؟

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
خیلی نامرد بودخداییش کشتی فقط واسه ما ایرانی ها ورزش جوانمردانه و پهلوانیهچقدر کشتی گیرای ایران مردو ...

بچه‌های ایران همیشه قهرمان ما هستن ؛ چه برنز چه طلا

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
اره شوهرمم گفت ادای تاج دراورد ولی بیشتر شبیه میمون بود با اون بی اخلاقیا و استراحتاش

عزیزدلم الان ب میمون توهین کردی😅

اون از میمونم کمتر بود

ی تپه عن میمون بود رسما

ببخشیدا

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
سه دور چرخوندش دیگ 😐😐اختلاف کم بود ولی خب برد دیگ.. ایرانی ها تا میبازن میگن تقصیر بقیه اس تقصیر د ...

ن بحث سر اینه ک ناجوانمردانه بود

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
سه دور چرخوندش دیگ 😐😐اختلاف کم بود ولی خب برد دیگ.. ایرانی ها تا میبازن میگن تقصیر بقیه اس تقصیر د ...

واقعا اینجا تقصیر داور بود ندیدی مثل گراز همش میزد تو سر و کلش 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰

نه عزیز ؛ استراحت پزشکی داشت چندین بار این ناخق بود  

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍