angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 عنوان خیلی دلم میخواد گاهی قلبم رو بزارم دم در 79 بازدید | 13 پست ساعت ۹ شبو خلاص شم از یکسری احساسات برای مدتی کوتاهیا حتی مغزم روچون دیگه نشخوار ذهنی هم نمیگیریواقعا ای کاش گاهی دکمه آف و آن داشت مغز و قلب مونحداقل یه تایم هایی خاموشش میکردیم و راحت تر زندگی میکردیمدیگه اینجوری نه اضطراب معنی داشتنه دلتنگی آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊 1403/05/20 | 21:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39142 من مغزمو ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 من مغزمو بیشتر همونهمغزت فکر میکنههی فکر میکنهمنجربه تپش قلب و دلتنگی میشهاصل کار همونه آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39142 بیشتر همونهمغزت فکر میکنههی فکر میکنهمنجربه تپش قلب و دلتنگی میشهاصل کار همونه مقصر اصلی بیرونه😄طفلی اعضای داخلیمون ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 مقصر اصلی بیرونه😄طفلی اعضای داخلیمون حق تا ابد😂و جالب اینجاست راحتهههههه... داره زندگی شو میکنههههما زندگی نمیکنیم و زندگی ما رو...بعضی وقتا حس میکنم دارم تاوان پس میدم بخدا آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39142 حق تا ابد😂و جالب اینجاست راحتهههههه... داره زندگی شو میکنههههما زندگی نمیکنیم و زندگی ما رو...بعضی ... راحت خیلیییی راحتو خدا رحم کند این همه دلتنگی را ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 راحت خیلیییی راحتو خدا رحم کند این همه دلتنگی را واقعا💔راستی یه شعر گفتم😁 آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
قطره_ضدشپش_کیمیا عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 183 بیشتر همونهمغزت فکر میکنههی فکر میکنهمنجربه تپش قلب و دلتنگی میشهاصل کار همونه مدیتیشن کن تا کنترل ذهن و در لحظه بودن رو یاد بگیری
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39142 واقعا💔راستی یه شعر گفتم😁 عه بگو ببینمعشق از انسان چنین موجود خوبی ساخته ست😄 ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 مدیتیشن کن تا کنترل ذهن و در لحظه بودن رو یاد بگیری اخه مشکل خودمو میدونم چیهدردم رو میدونمدرمانش هم بخشیش دست خودمه و بخشیش هم نیستولی در کل پیشنهاد خوبیه و امتحان میکنم آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39142 دلت رو صابون نزن چیز خفنی نگفتم😂 طبع شعر ندارم ولی همین غریبه نویسندم کرده😂مرا امید دیدن تو خوش اس ... مرا بود امید وصال تو خوشتر♥️قشنگ بود خیلیییییی ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 مرا بود امید وصال تو خوشتر♥️قشنگ بود خیلیییییی مرسییییییگاهی یه چیزایی مینویسم😁 آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39142 مرسییییییگاهی یه چیزایی مینویسم😁 پتانسیلشو داری😍و این که که نوشتن واقعا خوبه ذهنو آروم می کنه ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 پتانسیلشو داری😍و این که که نوشتن واقعا خوبه ذهنو آروم می کنه ❤️🌱اره واقعامعمولا هر وقت ناراحتم میتونم بنویسم آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊