2777
2789

ساعت ۹ شب

و خلاص شم از یکسری احساسات برای مدتی کوتاه

یا حتی مغزم رو

چون دیگه نشخوار ذهنی هم نمیگیری

واقعا ای کاش گاهی دکمه آف و آن داشت مغز و قلب مون

حداقل یه تایم هایی خاموشش میکردیم و راحت تر زندگی میکردیم

دیگه اینجوری نه اضطراب معنی داشت

نه دلتنگی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من مغزمو

بیشتر همونه

مغزت فکر میکنه

هی فکر میکنه

منجربه تپش قلب و دلتنگی میشه

اصل کار همونه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر همونهمغزت فکر میکنههی فکر میکنهمنجربه تپش قلب و دلتنگی میشهاصل کار همونه

مقصر اصلی بیرونه😄

طفلی اعضای داخلیمون

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

مقصر اصلی بیرونه😄طفلی اعضای داخلیمون

حق تا ابد😂

و جالب اینجاست راحتهههههه... داره زندگی شو میکنهههه

ما زندگی نمیکنیم و زندگی ما رو...

بعضی وقتا حس میکنم دارم تاوان پس میدم بخدا

حق تا ابد😂و جالب اینجاست راحتهههههه... داره زندگی شو میکنههههما زندگی نمیکنیم و زندگی ما رو...بعضی ...

راحت خیلیییی راحت

و خدا رحم کند این همه دلتنگی را

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

راحت خیلیییی راحتو خدا رحم کند این همه دلتنگی را

واقعا💔

راستی یه شعر گفتم😁

واقعا💔راستی یه شعر گفتم😁

عه بگو ببینم

عشق از انسان چنین موجود خوبی ساخته ست😄

مدیتیشن کن تا کنترل ذهن و در لحظه بودن رو یاد بگیری

اخه مشکل خودمو میدونم چیه

دردم رو میدونم

درمانش هم بخشیش دست خودمه و بخشیش هم نیست

ولی در کل پیشنهاد خوبیه و امتحان میکنم

دلت رو صابون نزن چیز خفنی نگفتم😂 طبع شعر ندارم ولی همین غریبه نویسندم کرده😂مرا امید دیدن تو خوش اس ...

مرا بود امید وصال تو خوشتر♥️

قشنگ بود خیلیییییی

مرا بود امید وصال تو خوشتر♥️قشنگ بود خیلیییییی

مرسیییییی

گاهی یه چیزایی مینویسم😁

مرسییییییگاهی یه چیزایی مینویسم😁

پتانسیلشو داری😍

و این که که نوشتن واقعا خوبه 

ذهنو آروم می کنه

پتانسیلشو داری😍و این که که نوشتن واقعا خوبه ذهنو آروم می کنه

❤️🌱

اره واقعا

معمولا هر وقت ناراحتم میتونم بنویسم