2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 75 پست
وااای چه بد من یه همچین عروسی داشته باشم که هم باهوش باشه هم خیلی حرف بزنه،خدا نکرده بعد چیز‌یش بشه ...

مال ما خیلی باهوشه 

هر ادایی درمیاری خودش یاد میگیره زود

چطوری حرف یادش بدم؟

حرفم میزنه ها ولی خیلی کم

یه ۳ ماهشه 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت

مال ما خیلی باهوشه هر ادایی درمیاری خودش یاد میگیره زودچطوری حرف یادش بدم؟حرفم میزنه ها ولی خیلی کمی ...

بهترین سنه برای آموزش

اینیستا داری،

برو چندتا پیچ که صاحبشان فیلمای عروس هلندیاشونو میزارن فالو کن،

اون حرفای که عروساشون میگه نگه داره گوشیت شبا بخوصوص بزار گوش بده هرروز تکرار کن که اون کلمه رو یاد بگیره، هر جمله یا کلمه رو ۱۵دقیقه براش پخش کن بیشتر بشه هم خسته میشه یاد نمگیره کم باشه هم باز یاد نمیگره.

باهاش وقتی از خونه میری بیرون بگو بای بای،

وقتی براش داری غذا میزاری تو قفسش‌‌،یا داره غذا میخوره بگو به‌به.

راحت یاد میگیرن،باهاش حرف بزن براش شعر بخون ،

دالی بازی کن.

فقط اشتباه منو نکن ۳ماهشه الان اگه جفت داره تا جفت گیری نکرده و‌ابسته‌اش نشده جدا کن یدونه نر داشته باش که دستی بشه بیاد بغلت😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااای خدااا کاش حداقل بچه داشت.اما خیلی باهوشن،راه‌ خونهرو هم فکر‌کنم چند بار برن بیان یاد بگیرن،چون ...

بچه نداشت جفت آوردیم جفت نداشت اکثرا خود ارضا ی ی میکرد 

دیگه نمی‌توانست جفت بشه به خودمون عادت کرده بود 

ولی سر سفره میومد همه چی هم میخورد خیلی سرحال بود خیلی بهش می رسیدم برنامه غذایی داشت سر سفره نون بلند میکردی می دیدی یه چی ازش آویزونه 😄 عاشق نون بود عاشق برنج و خورشت 

ولی این جدیدا نه 

نمیان تو سفره علاقه ندارن اصلا .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بچه نداشت جفت آوردیم جفت نداشت اکثرا خود ارضا ی ی میکرد دیگه نمی‌توانست جفت بشه به خودمون عادت کرده ...

چرا این یکیا مثل اون نمیشن؟

شاید جوجه که بودن نگرفتی،

اون کار خاصی کردی اونطوری باهوش شد کارای بامزه میکرد؟

ببخشید میدونم ازش حرف بزنی دلت براش تنگ‌میشه اما عکسشو داری بفرستی؟

عزیزم اصلا چیزاری‌که براش سمه میدی براش که خیار،نون و برنج از عمرش‌کم میکنه.برو چندتا پیچ عروس هلندی ...

خیار یکی دوبار بهش بیشتر ندادم اونم چندتا نوک میزنه ول میکنه

دون نمیخوره براش گذاشتم چندتا نوک میزنه میره ولی عاشق تخمه اس سه سوته همه رو میخوره که اونم گفتن زیاد بهش نده خارش میگیره.

چون دون نمیخوره گشنه میمونه مجبورم نون و برنج میذارم حداقل یه چی خورده باشه.

ناراحتم براش طفلی یه غذای خوب نمیخوره منم خیالم راحت بشه بیشترم بخاطر وابستگیش هست

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

آره البته اون گناهی نداشت اونا میرن ولی واسه برگشتن دیگه راه رو پیدا نمیکنن حرف میزد می رقصید کل نقش ...

عزیزم این کارارو چجور بهش یاد میدادی من خیلی تنبلم عروسم ماده از اب دراومد کار خاصی نمیکنه جز شیطونی و قهر کردن 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

خیار یکی دوبار بهش بیشتر ندادم اونم چندتا نوک میزنه ول میکنهدون نمیخوره براش گذاشتم چندتا نوک میزنه ...

چون وابسته توعه الان تورو‌فکر‌میکنه هم نوعشی فکر میکنه عروس هلندی😂

وانمود کن داری غذا هاشو‌میخوری مثلا سیب ،هویج،وانمود کن میخوری یا بخور جوری‌که اون قشنگ ببینه دلش بخواد،اونقدر تکرار کن ناامید نشو،میشه عادتشون داد به غذا ‌‌میوه ها اما باید حوصله کنی و باهاش تمرین کنی،سبزی یه جوری آویزون کن با نخ اینا از قفسش،اگه غذا آویزون باشه جلو چشمش باشه کم کم به بوش عادت میکنن میرن میخورن،

ارزن خوشه‌ای شنیدم خیلی خیلی دوس دارن مثل تخمه بگیر براش،

پفیلا هم خیلی دوس دارن،

میدونی منم عروسم بد غذا بود میدونم چقدر ادم ناراحت میشه وقته غذا نمیخوره ،اما فلفل شیرین یه بار هرروز میزاشتم قفسش،نمیخورد خراب میشد منم بازم اونو برمیداشتم تازه‌شو‌ میزاشتم اونقدر تکرار کردم که باورت میشه؟

عاشق فلفل شده بود، کلم بروکلی و تخم مرغ هنوز بزار فقسش بلاخره میره میخورن،اما نزار چیز خراب بخوره هاا.

چه جالببب من فکر میکردم اینا رنگشونه😐😂کدومشون بهتره؟از ما گلباقالیهبعد نمیتونن با نژادای مختلف ازد ...

باید با نژاد متفاوت جفت گیری کنن با نژاد خودشون نمیشه 

‌۱ البینو

۲ لوتینو

‌۳ گلباقالی

۴سینامون

چرا این یکیا مثل اون نمیشن؟شاید جوجه که بودن نگرفتی،اون کار خاصی کردی اونطوری باهوش شد کارای بامزه م ...

اینا رو از جوجگی داشتم از وقتی توی تخم بودن 

نمی‌دونم انگار من دیگه حوصله ندارم باهاشون تمرین کنم 

ولی اون ذاتا باهوش بود 

یه اهنگ ریتم دار رو سه روز براش گذاشتم  بعدش دیدم حفظش کرده 

خیلی عجیب و باهوش بود 

خیلی دلم براش تنگ شده زمستونا که میشه پنجره ها رو باز میذارم نصفه شب صدای آواز پرنده میاد توهم میزنم که خودشه خیلی گریه کردم براش ‌ده روز غذا نخوردم شوهرم رفت  یکی شبیهش آورد  الان ۷ تا دارم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چرا این یکیا مثل اون نمیشن؟شاید جوجه که بودن نگرفتی،اون کار خاصی کردی اونطوری باهوش شد کارای بامزه م ...

عزیزم این کارارو چجور بهش یاد میدادی من خیلی تنبلم عروسم ماده از اب دراومد کار خاصی نمیکنه جز شیطونی ...

ماده آرومه 

اینم ذاتا باهوش بود من کار خاصی نمی‌کردم فقط کلمات رو تکرار میکردم و براش آواز پرنده میذاشتیم

اینا رو از جوجگی داشتم از وقتی توی تخم بودن نمی‌دونم انگار من دیگه حوصله ندارم باهاشون تمرین کنم ولی ...

اااخی عزیزم

باهوش بوده الان حتما رفته خونه یکی اشالاه خوب ازش مواظبه اخه هیچ کی نمیتونه  با این بچه بد باشه که.

من زن عموی شوهرم پنجرشون باز بود دیده یدونه پرنده امده خونشون.

اول گفته باز‌کنید پنجره هارو بره ،فکر میکرده پرنده معمولیه بعد دیدن نه بابا از اون پرنده خوشگلاست نگه داشتن اونقدر مواظبشن

.منم نمیدونم  اینو عوض کنم دلم نمیاد،از یه نظرم خیلییییی دوس دارم که از کوچکی بزرگ کنم که دستی بشه و حرف بزنه،

اگه ماده باشه بعد باز عوض میکنن؟

ماده آرومه اینم ذاتا باهوش بود من کار خاصی نمی‌کردم فقط کلمات رو تکرار میکردم و براش آواز پرنده میذا ...

اینی هم که فروشنده داره میگه نرم خوره.

میتونم بهش اندازه سه چهار بار سرلاک بدم که،چون شنیدم سرلاک از دست صاحبش بخوره بیشتر دستی میشه فکر‌میکنه مامانشم دیگه😂

اینی هم که فروشنده داره میگه نرم خوره.میتونم بهش اندازه سه چهار بار سرلاک بدم که،چون شنیدم سرلاک از ...

کلا پرنده اگه تنها باشه دستی تر و آروم تره 

ببین الان من سه تا جوجه که تازه از تخم در اومده بودن رو بزرگ کردم 

دوتاشون دستی نیستن با اینکه از دست خودم غذا میخوردن نه اینکه وحشی باشن و گاز بگیرن  ها ، ولی خب سمت من نمیان کلا  با همجنس های خودشون مشغولن و بازی میکنن 

ولی یکیشون به طرز عجیبی دستی و رام هست  کلا تو لباسم قایم میشه سرشو میاره پایین نازش کردم میگیرم فشارش میدم میچلونمش میبوسمش صداش در نمیاد 😄