2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 75 پست
گناه داره.عوض نکن.من سینامون دارم.بالغه.چند کلمه حرف میزنه.کوکو بیا.بدو بدوهمینولی انقددددد بش وابست ...

نمیدونم چیکار کنم،

اخه میخوام حرف بزنه،خیلی دوس دارم که هم دستی باشه هم حرف بزنه،اینی که الان دارم جون بالغ بود هرچی هم آموزش میدم یاد نمیگیره،

میخوام یدونه از بچگی داشته باشم که هم بهم وابسته شه ،هم نر باشه  که یاد بدم پی پی شو هم فقط تو قفس کنه.

من یه لوتینو داشتم 

میتونم شرط ببندم یکی از باهوش ترین عروسهایی بود که به دست من بزرگ شد 

اما حیف و صد حیف از یک لحظه غفلت که برای همیشه از دستش دادم 

این پرنده تمام حرفای ما رو میفهمید 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه جالببب من فکر میکردم اینا رنگشونه😐😂کدومشون بهتره؟از ما گلباقالیهبعد نمیتونن با نژادای مختلف ازد ...

میشه،

بچه هاشونم شیبه بعضیاشون پدرشون بعضیا هم مارشون میشن،

مثلا همین گلباقی مادر و پدرش یکیش فک‌کنم لوتینو و یکیش سیامون میشه که رنگش ترکیب دوتاشونه.

ما هم لوتینو هم گل باقالی و خاکستری و یه نژاد دیگه داریم فرق نداره

جنسیت جوجه لوتینو رو‌میشه تشخیص داد که ببینم اگه ماد‌هست نگیرم که روز شب براش حرف بزنم آموزش بدم آخرم یاد نگیره😂

جنسیت جوجه لوتینو رو‌میشه تشخیص داد که ببینم اگه ماد‌هست نگیرم که روز شب براش حرف بزنم آموزش بدم آخر ...

اره همشون معلوم میشه اگه بلد باشی اما تشخیص گل باقالی سخته

من یه لوتینو داشتم میتونم شرط ببندم یکی از باهوش ترین عروسهایی بود که به دست من بزرگ شد اما حیف و صد ...

وااای چه بد من یه همچین عروسی داشته باشم که هم باهوش باشه هم خیلی حرف بزنه،خدا نکرده بعد چیز‌یش بشه میمیرمم از غصه.

چی شد فرار کرد؟

تورو خدا کمک منم کنین

منم یدونه ازبچگی باسرلاک بزرگ کردم الان خیلی زیاد وابسته منه حتی موقع خوابیدن باید بیاد رو سرم بشینه اونجا بخوابه اینقدر وابسته اس که توقفس یه ثانیه نمیمونه جوری که چندساعت میرم بیرون برمیگردم میبینم همونجایی که گذاشتم مونده یذره غذاهم نخورده تابیام.بعد دونه هم درست حسابی نمیخوره اینم برام شده دردسر.الانم جدیدا فقط نون خشک میخوره و گاهی خیار بزارم قبلا جون میداد واسه برنج الان دیگه لب نمیزنه چکار کنم درست بشه اخه یه مهمونی ومسافرت میرم اذیتم بخاطر وابستگیش

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

جنسیت جوجه لوتینو رو‌میشه تشخیص داد که ببینم اگه ماد‌هست نگیرم که روز شب براش حرف بزنم آموزش بدم آخر ...

جوجه باشه نمیشه غیرازاینکه ببری دامپزشکی تست پر بگیره بهت بگه

منم یدونه جوجه سرلاکی بزرگ کردم الان حرف میزنم ول میکنه میره 😆اصلا گوش نمیده حالا فهمیدم مادس کلا خودشم صدا نداره غیراینکه تنهاش بزارم جیک جیک کنه 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

وااای چه بد من یه همچین عروسی داشته باشم که هم باهوش باشه هم خیلی حرف بزنه،خدا نکرده بعد چیز‌یش بشه ...

آره 

البته اون گناهی نداشت اونا میرن ولی واسه برگشتن دیگه راه رو پیدا نمیکنن 

حرف میزد می رقصید کل نقشه خونه رو یاد گرفته بود سر سفره باهامون غذا میخورد  واسه گرفتنش باید با اشاره به هم میفهموندیم یعنی اگه از زبون یکیمون می‌شنید که می‌خوایم بگیریمش دیگه عمرا گرفته نمیشد 🤣..  دیگه تو حموم دستشویی باهامون نمیومد میدونست اونجا براش تله میذاریم 😄  

وقتی برمی گشتیم خونه  کلیدو که مینداختیم شروع میکرد رقصید و آواز خواندن و خوش آمد گویی 😄 

هعی چی بگم 

قلبم آتیش گرفت 

الان ۴ تا دستی دارم هیچکدوم به باهوشی اون نشدن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
تورو خدا کمک منم کنینمنم یدونه ازبچگی باسرلاک بزرگ کردم الان خیلی زیاد وابسته منه حتی موقع خوابیدن ب ...

عزیزم اصلا چیزاری‌که براش سمه میدی براش که خیار،

نون و برنج از عمرش‌کم میکنه.برو چندتا پیچ عروس هلندی فالو‌کن اونجا میگن برای عروس هلندی چه خوبه،

مثل جونه، میوه های خشک اگه به میوه تازه عادت نداره،دونه مثل ۸۰درصد ارزان،۲۰درصد تخم کتان مخلوط کن بریز تو ظرفش.

آره البته اون گناهی نداشت اونا میرن ولی واسه برگشتن دیگه راه رو پیدا نمیکنن حرف میزد می رقصید کل نقش ...

ااای خدااا کاش حداقل بچه داشت.

اما خیلی باهوشن،راه‌ خونهرو هم فکر‌کنم چند بار برن بیان یاد بگیرن،

چون بیرون نمیبرمشون،فقط یه بار از خونه میرن بیرون اونم وقتی که فرار کردن معلمومه هیچ وقت برنمیگردن،

بهشون غذای سفره‌ندی چون میگه میزاری بیان پیشت سفره گفتم بگم.

آره البته اون گناهی نداشت اونا میرن ولی واسه برگشتن دیگه راه رو پیدا نمیکنن حرف میزد می رقصید کل نقش ...

من قبل این عروسم هم عروس هلندی‌ داشتم اونا هم چون جفت بود دستی نشد اما نره خیلی خوب حرف میزد، بای بای هم بهش یاد داده بودم.راحت۱۰کلمه میگفت شعر یدونه پسر دارم من قند نبات دارم من دوس داشت همش میخوند.

من قبل این عروسم هم عروس هلندی‌ داشتم اونا هم چون جفت بود دستی نشد اما نره خیلی خوب حرف میزد، بای با ...

همه جا نمیگفت بای بای وقتی همسرم لباس میپشید بره بیرون شروع میکرد میگفت بای بای،

من‌وقتی ازش دور‌میشدم از جلو‌چشماش میگفت بای بای

وااای دلم براش تنگ شد.

اصلا خنگی کردم اونم فروختم،به خیال خودم گفتم من که بلدم این همه آموزش بدم بهشون برم یه عروسی بگیرم که جفت نداشته باشه،وابسته خودم بشه هم حرف بزنه.