2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 75 پست
کلا پرنده اگه تنها باشه دستی تر و آروم تره ببین الان من سه تا جوجه که تازه از تخم در اومده بودن رو ب ...

چه خوب،

شاید چون چندتان اون دوتا دستی نمیشن.

من الان نرم خور خریدم،چیکار کنم غذا نخورده از وقتی که اوردم،

اندازه ۳،۴ بار بهش سرلاک بدم؟

یا نه نمیخواد اگه بخواد دستی بشه میشه؟

بهش چی بدم بخوره؟

میخوام خوش خوراک باشه مثلا موز اینا شلیلمیوه های تازه بخوره اگه الان بدم بالغ شدن هم همون غذا و میوه هارو میخوره؟

چه خوب،شاید چون چندتان اون دوتا دستی نمیشن.من الان نرم خور خریدم،چیکار کنم غذا نخورده از وقتی که اور ...

نرم خور تخم مرغ آبپز هویج آبپز بروکلی آبپز رنده شده اینا میخوره 

بذار کف دستت بذار جلوش 

بهت عادت می‌کنه نترس 

پرنده های من همه چی میخورن به جز میوه  اون یکی هم میوه زیاد نمی‌خورد علاقه نداشت ولی میوه خشک میخورن‌. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرم خور تخم مرغ آبپز هویج آبپز بروکلی آبپز رنده شده اینا میخوره بذار کف دستت بذار جلوش بهت عادت می‌ک ...

مرسی عزیزم،

اره نگرانم اینم دستی نشه یا حرف نزنه،

چون سه بار عروسامو عوض کردم،

امروز اونقدر گریه کردم وقتی داشتم عروس هلندیمو‌میبردم که پسش بدم.

اون با این که بالغ بود اصلا نه بازی میکردم نه صداش درمیومد خیلی ساکت بود بچه.

این یه چند تا جیک جیک کرده، رفت جلو اینه سرشو کج کرد کارای با مزه میکنه با این که الان آمده خونه.

مرسی عزیزم،اره نگرانم اینم دستی نشه یا حرف نزنه،چون سه بار عروسامو عوض کردم،امروز اونقدر گریه کردم و ...

تحرک و شیطنت و بازیگوشی علائم جنس نره 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چه خوب،شاید چون چندتان اون دوتا دستی نمیشن.من الان نرم خور خریدم،چیکار کنم غذا نخورده از وقتی که اور ...

ببین من 3 تاشون رو از وقتی از پدر مادرشون گرفتم یعنی از 20 روزگیشون به یک شکل بزرگشون کردم 

ولی نمی‌دونم چرا دوتاشون دستی نشدن 

فقط یکیشون شد 

این چیزا انگار واقعا ذاتیه تو پرنده ها ولی خب آدم با یه سری تکنیک و رفتارها می‌تونه کاملا دستی شون کنه که من حوصله ندارم 😄 ببین یکیشون خییییلللللی قلدره از وقتی بیست روزش بود جنگی بود بهش میگفتم مامان تو فقط یه قمه میخوای بذارم زیر پرت بری بجنگی 😄اسمش لیمو 

رهبر همشونه بقیه پست سرش پرواز می‌کنن 🤣

عکسشو فرستادم اگه میخوای ببین عزیزم.بنظرت دختره یا پسر.وااای میبینی از قیافش معلومه نوزاده؟🥹😅🫠

بهت گفت چندماهشه؟

ببین من 3 تاشون رو از وقتی از پدر مادرشون گرفتم یعنی از 20 روزگیشون به یک شکل بزرگشون کردم ولی نمی‌د ...

وااای ننه قلدریش هم قشنگه😂😂

نه نگو‌ حوصله‌شو ندارم،باهاشون وقت بگذرون،هم خودت حالت خوب میشه هم اونا،

منم اونای که قبلا فروختم اونقدر دلم براشون تنگ شد.

اگه میزاشت شوهرم همشو نگه میداشتم اما نمیزاره.

من میگم من که بلدم آموزش بدم بهشون و عادت بدمشون به غذا های خوب دوس دارم خوش خوراک باشن،پس چرا عروسی نداشته باشم که بغلی باشه😂

وااای ننه قلدریش هم قشنگه😂😂نه نگو‌ حوصله‌شو ندارم،باهاشون وقت بگذرون،هم خودت حالت خوب میشه هم اونا ...

ببین خیلی قلدر بود ولی جدیدا نمی‌دونم چش شده 

همش می شینه رو قفس پدر مادرش آواز میخونه غر میزنه جیغ میزنه چکشون می‌کنه 

پدر مادرش مولدن اصلا از قفس بیرون نمیارمشون چون وحشی ان. 

اینم گیر داده بهشون پیله کرده ! تو قفس خودشم که میذارمش همش از اون بالا کله شو میاره بیرون پدر مادرشو چک می‌کنه تنبل شده پرواز نمیکنه اضافه وزن پیدا کرده تپلی شده  برادرشم بهش غر میزنه بیا بریم پرواز کنیم این گوش نمی‌دهههه 😐😐😐😐 

اصلا یه وضعیه