2821
2789
عنوان

مادرشوهر

142 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم میخواد دماغشو پلک شو برا زیبایی عمل کنه. بنظرتون ب من میگن بیا کمک؟ آخه واقعا سختمه ی بچه دوساله دارم. دستشم عمل کرد از من خواستن برم منم با وجود بجه کوچیک پدرم دراومد. نمیتونم واقعا بخاطره قر و فر خانم خودمو با بچه اسیر کنم اینقدر اذیتم کرده دستشم عمل کرده مجبوری بخاطره شوهرم قبول کردم برم. اوناییکه دماغ عمل کردن چجوریه؟ نیاز ب کمک کسی هست. در ضمن ی خواهر شوهر ۱۸ ساله تو خونه دارم اما اونا همش وظیفه ی من میدونن ی ظرف هم اون نمیشوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرو عزیزم ، اول که خودت نرو اگر هم بهت گفتن بگو بچم یکم جدیدا بی قرار شده بیاد اونجا سر و صدا می‌کنه مامان هم باید استراحت کنه با سر و صدا اذیت میشه، واقعا بچه خودش رسیدگی زیاد میخواد 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

غلط کرده دختر ۱۸ سالش مگه کجه ؟بلند شه یه مراقبت کنه 

مگه بیل به کمرش خورده؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵