2821
2789
عنوان

خشونت خانگی

1746 بازدید | 37 پست

دختران و زنان سرزمینم نسبت به خشونت خانگی چه از طرف همسر چه از طرف پدر و مادر و برادر سکوت نکنید بعدا مشکلات عصبی و روانی گریبان گیرتون می شه خیلی از دخترها و زنان وقتی با خشونت خانگی مواجه میشن سکوت می کنند به خاطر ترس از آبرو و نداشتن حمایت از طرف خانواده ولی این واقعا اوضاع رو بدتر می کنه کسی که همش کتک می زنه و یا شکاک هستش معلومه مشکل روانی و روحی داره و کسی که سکوت می کنه در مقابلش همش در ترس زندگی می کنه و فکر می کنه مشکل از خودشه که همش باید با خشونت و آزار و اذیت مواجه بشه

و اینکه دخترانی که درخونه مشکل دارن و یا محدودیت به خاطر این مشکل خودشون رو به چاه نیاندازند و به هر کسی که بهتون محبت کرد نرن زیر یک سقف خیلی مشکلاتتون بیشتر از قبل می شه برن مشاوره خدا رو شکر الان مشاوره های آنلاین و تماسی زیاد هستش و هیچ وقت در مقابل خشونت و آزار و اذیت سکوت نکنند  هر چند متلک جنسی باشه خیلی از دختران نتنها در خونه بلکه در بیرون هم آزار و اذیت دیدن و این باعث مشکلات روانی و روانی شده  

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در مورد همسر متاسفانه زنان زیادی هستند که بخاطر نداشتن پشتوانه مالی و خانواده مجبور به تحمل هستند‌ برای همینه که من به همه دخترها میگم تا استقلال مالی بدست نیاوردی ازدواج نکن مخصوصا اگر خانواده حامی ندارند 

باید یکی باشه حمایت کنه یا نه 💔

الان سازمان ها و ارگان‌های بیشتری برای حمایت هستند ولی باید از خود اون فرد  شروع بشه باید روی خودمون کار کنیم رو ی اعتماد به نفسمون نذاریم کسی بهمون زور بگه چه به کتک چه با حرف وقتی که مقابل زور و ظلم خودمون بی ایستیم هر چند کوتاه مدت ولی احساس رضایت مندی می کنیم و این خیلی خوبه 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
الان سازمان ها و ارگان‌های بیشتری برای حمایت هستند ولی باید از خود اون فرد شروع بشه باید روی خودمون ...

کاش همون سازمان ها و ارگان ها هم کارشون رو درست انجام بدن وگرنه مشکلی نیست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

در مورد همسر متاسفانه زنان زیادی هستند که بخاطر نداشتن پشتوانه مالی و خانواده مجبور به تحمل هستند‌ ب ...

چرا مشاوره و روانپزشک و روانشناس کمک می کنه حداقلش کمتر آسیب روحی ببینه و اینکه کسی که می زنه حتما در گذشته در خانواده مشکلات داشته الان با زور بازو نشونش می ده نباید سکوت بشه به هر حال قانون راه پیش آدم می زاره و یا مشاور 

کاش همون سازمان ها و ارگان ها هم کارشون رو درست انجام بدن وگرنه مشکلی نیست

بله می دونم خیلی از ارگان ها وارد اختلافات خانوادگی نمی شن ولی خشونت خانگی یک چیز دیگری هستش باید جلوشون گرفته بشه مخصوصا برای زنان و دختران عواقب بدی داره

بله می دونم خیلی از ارگان ها وارد اختلافات خانوادگی نمی شن ولی خشونت خانگی یک چیز دیگری هستش باید جل ...

درسته

و اینکه از دادگاه و شکایت قانونی اقدام بشه خیلی بهتره تا تماس با اونایی که میگن... 

اوناییم که نمیتونن دادگاه اینا برن همون تماس بگیرن 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دیر گفتی تو بدنم یه جای سالم نیست

تایالات کاری دربارش کردید چرا به اورژانس اجتماعی زنگ نزدید و یا به پلیس اطلاع ندادید فکر می کنید سکوت کنید آینده بچه هاتون خوبه مطمئنا پسرهاتون توی محیط خشونت رشد کنه فردا  مردم رو آزار می دن و خودشون می شن منبع خشونت برای آینده بچه هاتون هم شده کاری انجام بدهید 

دیر گفتی تو بدنم یه جای سالم نیست

تایالات کاری دربارش کردید چرا به اورژانس اجتماعی زنگ نزدید و یا به پلیس اطلاع ندادید فکر می کنید سکوت کنید آینده بچه هاتون خوبه مطمئنا پسرهاتون توی محیط خشونت رشد کنه فردا  مردم رو آزار می دن و خودشون می شن منبع خشونت برای آینده بچه هاتون هم شده کاری انجام بدهید 

درستهو اینکه از دادگاه و شکایت قانونی اقدام بشه خیلی بهتره تا تماس با اونایی که میگن... اوناییم که ن ...

بله دقیقا باید قانونی برن جلو که فردا بتونند بهتر از خوشون دفاع کنند