2777
2789
عنوان

خشونت خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 37 پست
تایالات کاری دربارش کردید چرا به اورژانس اجتماعی زنگ نزدید و یا به پلیس اطلاع ندادید فکر می کنید سکو ...

چیکار کنم 

اورژانس اجتماعی زخم و بخیه های بدن منو خوب میکنه تازه به خاطر زنگ زدن به اونا یه دست دیگه کتک میخورم

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
بله دقیقا باید قانونی برن جلو که فردا بتونند بهتر از خوشون دفاع کنند

چون خیلیا بودن به امید همین ارگانها زندگیشون تباه شده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چیکار کنم اورژانس اجتماعی زخم و بخیه های بدن منو خوب میکنه تازه به خاطر زنگ زدن به اونا یه دست دیگه ...

💔

شرایط طلاق ندارید؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چیکار کنم اورژانس اجتماعی زخم و بخیه های بدن منو خوب میکنه تازه به خاطر زنگ زدن به اونا یه دست دیگه ...

قانونی قدام کنید شکایت کنید حداقل اش آنکه از قانون کمی واهمه دارن و اینکه می تونید طلاق بگیرید و یا کاری می کنند که برن مشاوره 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
با بچه هام گرو کشی میکنه میگه بچه ها رو بده به من طلاقت بدم

الکی که نیست بچه ها دوتا پسرن؟ چندسالشونه؟ 

قانونی قدام کنید شکایت کنید حداقل اش آنکه از قانون کمی واهمه دارن و اینکه می تونید طلاق بگیرید و یا ...

ببین زندگی با یه معتاد شیشه ای مثل خودکشی میمونه 

هیچ جوری درست نمیشه فقط فکر خودکشی دارم 

با بچه هام گرو کشی میکنه میگه بچه ها رو بده به من طلاقت بدم

اول که حتما مشاوره حقوقی بگیرید خیلی از ماها چون از موارد حقوقی و قانونی خبر نداریم توی این زندگی ها می مونیم اگر توی دادگاه ثابت بشه که مورد و مشکل روانی دارن تا وقتی حل نکنند نمی تونند بچه ها رو از شما بگیره بعدم مردها حوصله بچه الان ندارن این رو گفته بیشتر برای ترساندن شما آینده خودتون و بچه هاتون چی عزیز یکم به اون هم فکر کنید شما الان مادر نمونه نمی شید اگر با این وضع برزندگی تون ادامه بدهید ها بچه هایی که توی این محیط هستند خیلی ضربه می خورند 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
۱۲ و ۱۵بچه ها میترسن خودمم میترسم بلای سر بچه ها بیارههزار بار تهدیدم کرده که میکشمت اگر طلاق بگیری

به اورژانس اجتماعی زنگ بزنید بهتر راهنمايي می کنند و یا مشاوره حقوقی 

اول که حتما مشاوره حقوقی بگیرید خیلی از ماها چون از موارد حقوقی و قانونی خبر نداریم توی این زندگی ها ...

ضربه خوردن دو تا بچه عصبی حسرت به دل دارم 

اونقدر کتک خوردن از پدرشون که حد نداره روزی هزار تا فوش بد میده پسرم به دوستش گفته بوده میخواد خودکشی کنه فقط از خدا میترسه

۱۲ و ۱۵بچه ها میترسن خودمم میترسم بلای سر بچه ها بیارههزار بار تهدیدم کرده که میکشمت اگر طلاق بگیری

نمیتونه که بگیره بچه ها حضانتشون با شما میشه

چون معتاده نمیدن بهش

معتادم نباشه روانی که هست و اینکه خود بچه ها هم دوست ندارن پیشش بمونن

دختری که از طرف پدرش مورد خشونت و کتک و فحش و شک و توهین و بد دهنی قرار میگیره 

به کی باید شکایت کنه 

پدر  رو هیچ کاریش نمیکنن  هیچ قلنونی علیه  خشونت پدر هست ،؟؟؟

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم