2777
2789

دختره دوستیم ولی صمیمی نه من نمیخوام خودم بگم بیا بریم بیرون میخوام اون بگه یا بحثش پیش بیاد 

چتم نمیکنیم فقط اینستا همو داریم چکنم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

وا چرا خب عزیزم؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

عزیزم توی چت هایی که میکنین به این موضوع اشاره کن یا اینکه بگو مثلا خیلی خوبه که دوستا باهمدیگه برن بیرون و اینجور حرفا، ببین نتیجه میده یا ن

حالا چرا نمیخوای خودت اول بگی اشکالی نداره که، خیلی راحت برو بهش بگو میای بریم بیرون با سینمایی جایی

عزیزم تو شهرمون یه دختره همکلاسیش کتابشو ازش میگیره بعد دختره تماس میگیره ک بده اسنپ برام بیاره لازمش دارم همکلاسیش میگ نه بگو کجایی خودم بیارمش

اینم کلاس زبان بوده تایم تعطیلیش رو میگ ک فلان ساعت اینجا باش بدش بهم

همکلاسیش سر اون تایم زنگ میزنه ک بیا پایین تو ماشینم بگیر کتابو

دختره وقتی میره کنار ماشین بزور میندازنش تو ماشین میدزدنش

بهش تجا..وز میکنن

بعد ک دستگیر میشن اینا معلوم میشه

حالا تو میخای با کسی ک اصلا نمیشناسیش بیرون بری؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

عزیزم تو شهرمون یه دختره همکلاسیش کتابشو ازش میگیره بعد دختره تماس میگیره ک بده اسنپ برام بیاره لازم ...

وای چ بد😐😐😐😐😐

نه عزیزدلم کامل میشناسمش❤️باهم مدرسه میریم و میایم