2777
2789

سلام به همگی من روزهایی که احتمال داشت نزدیکی کردم از ۴ پنج روز مونده بود به پریودم ترشحات زیاااد شفاف و سفید کشدارهم داشتم و سینه درد که هی می‌گرفت هی ولی میکرد در حدی که میگفتم الان پریود میشم و همچنین شب ها که دلم زیرش درد میکرد ولی از دیروز که موعد پریودم بود هیچ ترشحی ندارم با اگر باشه خیلی کم و لیمویی خیلی خیلی کمرنگه کشدار هست و نه دیگه دل‌درد دارم نه سینه درد انگار نه انگار چند روز پیش اون همه علایم داشتم امروز صبح بی بی زدم و منفی بود مدیکور بود یعنی حامله نیستم؟؟زودد زدم؟؟در ضمن روز ۱۵ سیکل هم ترشح قهوه ای کم رنگ داشتم که فکر کردم برای تخمک گذاری هست و دیگه ندیدم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال علایم و نشونه ها نباش اعصابت خورد میشه کلااااا بیخیال شو بذار خدا برات رقم بزنه...

ضمن اینک تمام چیزایی ک گفتی خیلی از علایم بارداری هست ولی نمیتونه صدرصد باشه...بعدم خیلی زود زدی باید حداقل ۶یا۷ روز گذشته باشه

چند وقت اقدامی

۳سال هست ولی همش برام یه مریضی هایی پیش میاد یه بار پلیپ رحم به بار آبسه سینه 

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
ترشحات سفید کشدار یعنی تخمک گذاری.که ۵ روز مونده به پریودیت باید اقدام میکردی

مگه تخمک گذاری اواسط سیکل نیست؟

دنبال علایم و نشونه ها نباش اعصابت خورد میشه کلااااا بیخیال شو بذار خدا برات رقم بزنه...ضمن اینک تما ...

یعنی زود زدم؟؟کاش باشم برام دعا کن توروخدااا

بستگی به بدنت داره گلم.ترشحات سفیده تخم مرغی کشدار یعنی تخمک آزاد شده

خب من تو اون دو روزی که اینجور ترشحات داشتم نزدیکی کردم

بستگی به بدنت داره گلم.ترشحات سفیده تخم مرغی کشدار یعنی تخمک آزاد شده

یعنی با این اوصاف به نظرت باردار هستم؟کی باید بی بی بزنم؟

صبرکن بازم پریود نشدی تا چند روز دیگه بزن.انشالله ک باردارید🤗❤

دعا کن باردار باشم باشه؟حالا نظرت اینه هستم یا نه؟حس ت بهم چی میگه؟

اگه تاحالا عقب ننداختی نشونه خوبیه.انشالله که بارداری بزودی

ممنونم عزیزم

یعنی زود زدم؟؟کاش باشم برام دعا کن توروخدااا

بله زود زدی ...دوست قشنگم‌ دنبال کسی نباش ک بهت بگ هستی ...بخدا این حال و روزاتو با تمام وجودم کشیدم ...راه حل این روزات فقط فقط بیخیالیه ...از من با تجربه بشنو بسپر بعهده خدا برات رقم بزنه ....ب خداوندی خدا اون بالایی به وقتش اگ صلاحت باشه بهت میده ....کاش عجله نکنی اروم باش و فکرتو ی جای دیگ مشغول کن اصلا یادت بره....