سلام به همگی من روزهایی که احتمال داشت نزدیکی کردم از ۴ پنج روز مونده بود به پریودم ترشحات زیاااد شفاف و سفید کشدارهم داشتم و سینه درد که هی میگرفت هی ولی میکرد در حدی که میگفتم الان پریود میشم و همچنین شب ها که دلم زیرش درد میکرد ولی از دیروز که موعد پریودم بود هیچ ترشحی ندارم با اگر باشه خیلی کم و لیمویی خیلی خیلی کمرنگه کشدار هست و نه دیگه دلدرد دارم نه سینه درد انگار نه انگار چند روز پیش اون همه علایم داشتم امروز صبح بی بی زدم و منفی بود مدیکور بود یعنی حامله نیستم؟؟زودد زدم؟؟در ضمن روز ۱۵ سیکل هم ترشح قهوه ای کم رنگ داشتم که فکر کردم برای تخمک گذاری هست و دیگه ندیدم
❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤ خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله زود زدی ...دوست قشنگم دنبال کسی نباش ک بهت بگ هستی ...بخدا این حال و روزاتو با تمام وجودم کشیدم ...راه حل این روزات فقط فقط بیخیالیه ...از من با تجربه بشنو بسپر بعهده خدا برات رقم بزنه ....ب خداوندی خدا اون بالایی به وقتش اگ صلاحت باشه بهت میده ....کاش عجله نکنی اروم باش و فکرتو ی جای دیگ مشغول کن اصلا یادت بره....