zoha7377 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 359 عنوان مادر شوهرم بهم میگه پهلو هات مثل خمره هست 😭😭😭😭 1227 بازدید | 79 پست خانم چیکار کنم نامزد هستیم برگشته میگه آره عروس فلانی خوش استایله عروس فلانی اونطوری من بدبخت یکم چاقم میگه پهلوهات مثل خمره اس😭😭😭😭وزنم ۸۴ قدم ۱۶۴ هست از الان رژیم بگیرم خوبه؟ 1403/05/20 | 16:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14017 ایشون که بی فرهنگه نظر میده ولی شمام خیلی وزنت بالاست ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
deli8070 عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 6513 من قد ۱۷۰ و وزنم ۸۶ فک کنم شبیه همیم. منم پهلو دارم از امروز رژیمم خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
f_delaram عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3778 برای زیبایی و سلامت خودتم که شده حتما رژیم بگیر وورزش کن انقد حالت خوب میشه
زهرا۱۳۴۵ عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3770 احازه نده دیگران در مورد هیکلت نظر بدهند ولی خودت را لاغر کن با ورزش و رژیم
sevil78 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 12856 عزیزم یکم چاقی فقط مطمئنی؟راحت ۲۰ کیلو اضافه وزن داری بجا گریه برو باشگاه 4 اسفند ۴۰۴🖤🕊بالابلند بابا گیسو کمند بابا🖤کمد شماره ۸۳ برای همیشه بایگانی شد 🖤
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12726 فقط ورزش جواب میده ایروبیک هم خوبه البته رژیم هم درکنارش فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12068 یکم چاق نیسی بیشترینه بخاطر حرف اون برا سلامتی خودت تلاش کن ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 88375 چاق ک هستیولی چ بی ادبن اینامال کدوم شهرین لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 13008 وا مگه اون خرجتو میده با اون ازدواج کردی .من باشم میگم گوه نخور انقد بداخلاق ورک وبی اعصابم کسی جرات نداره چیزی بگه وای وای چقد شماها ارومید😐😐😐 با خودم همیشه میگم ،مادرت که نفهمه چته از بقیه دیگه گله ای نیس...💔
mnmo عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3721 اقا من همیشه برام سئواله اینایی که چاق هستن چرا کمتر نمیخورن ورزش و دویدن و پیاده روی رو بیشتر کنن ۶ ماه اینطوری کنی لاغر میشی نمیشی؟والا من یه هفته حالم بد باشه غذا کم بخورم میبینی ۵ کیلو کم کردم التماس دعا
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18476 ۸۴ یکمه؟ اعتماد بنفس خوبی داری شما الان باید ۶۰ تا ۶۵ باشی نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐