2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذار خرت کنه، برو زودتر باهاش یه چیز برای خودت بخر 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

زندگی مشترک مگه پوله منو شوهرم داره هرچی هس برا جفتتونه دیگه کجا میخاد خرج کنه مگه جز برا زندگیتون

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
زندگی مشترک مگه پوله منو شوهرم داره هرچی هس برا جفتتونه دیگه کجا میخاد خرج کنه مگه جز برا زندگیتون

وقتی شوهرم سالی یبار به زور لباس میخره خرجی خواستنی با منت میده تو بودی چیکار میکردی

وقتی شوهرم سالی یبار به زور لباس میخره خرجی خواستنی با منت میده تو بودی چیکار میکردی

همین حرفی ک نوشتی اون لحظه یادت بیاد 

و خ.. ر نشو 

سریع برو یکاری راه بنداز باهاش

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یا بزار بانک سودشو بگیر برا خودت خرج کن قایمکی .یا حتما طلا بخر ب اینجور مردا هزارتومنم نباید داد

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

بهش نده خب یا اگرم میدی حداقل نصف بیشترشو ورداره واسه خودت بگو مثلا بابام انقد داده

اتفاقن بابای منم قراره ۱۰۰ تومن کمکم کنه شوهرم از الان واسش نقشه کشیده🤣

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بگو بابات برات با اون پول طلا بخره پیش مامانت بمونه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

نگه دارین برای خودتون 

یه قسمت رو طلا بخرید یه قسمت رو هم نگه دارید برای خودتون . به شوهرتون هم نگین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

شوهرت خوبه این حرفو میزنی

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️