2777
2789
عنوان

وحشتناکه اه

157 بازدید | 11 پست

کاملاً یهویی تپش قلب حالت تهوع شدید، دلشوره و احساس خفگی بم دست داد وای دارم نمیتونمم

چیکار کنم 

گلاب ب روتون حس میکنم هرآن ممکنه بالا بیارم

راه حلی تجربه مشابهی چیزی داشته کسی اینجا  

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پانیک داری ؟

نه فکر نمیکنم

قبلاً اینجوری شده بودم ولی نا تا این حددد

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

برو دکتر زود

برم چی بگم آخه

ب خونواده مم بگم مسخره میکنن فقط یه چیزی ک فعلاً آرومم کنه  💔

دمنوش بابونه و گل گاو زبون بخور ، قرص پروپرانول بخور و دکتر برو

نفسم بالا نمیاد حالمم بهم میخوره نمیتونم چیزی بخورم

برم چی بگم آخهب خونواده مم بگم مسخره میکنن فقط یه چیزی ک فعلاً آرومم کنه 💔

چون تپش قلب داری و نفست بالا نمیاد باید بری دکتر ک نوار قلب بگیرن ازت و ارامبخش بدن بهت