میدونین دیشب چی شد ؟ بهم پیام داد عکسای تولدتا که میبینم خیلی ذوق میکنم که خندید .دلم خیلی میخواست واست تولد بگیرم خوشحالت کنم منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتن یه چیزی میگم ناراحت نشیا .شاید اگه بادکنکار ست میکردی بهتر بود یا ابمیوه را فلان میگرفتی یا از اون زرق برقیا نمیزاشتی ..یهو دیگه هیچی نگفت .گفت من فکر میکردم خوشحالت کردم نمیدونستن اصلا خوشت نیومد .برای دل خودما خودت اینکارا کردم نه برای سلیقه دوستات یا ابرو داری اونا ...خیلی ناراحت شد دیگم باهام سر سنگین شد .تا 3 هم نخوابید ..من هنگ کردم گفتم نمیدونستم ناراحت میشی .گفتم بهت که شاید یجای دیگه بکارت بیاد از روی خوبی گفتم نه بدی فقط گفت ممنون .الانم سر سنگینه منم هیچی نمیگم دیگه بهش
اخه یه کاره بدی که کرد و من ناراحت شدم این بود که من براش ازین دستبند چرما با پلاک طلا گرفته بودم هر چیم بهش گفتم اگر دوسش نداری طرف عوضش میکنه ها گوش نداد .چند روز پیش گفت من یه کار بدی کردم رفتم چرمشا عوض کردم با پلاکشا اون رو دستم نمیخوابید من اینقدر ناراحت شدما بغض کردم ..تا یه روز کامل نمیتونستم باهاش حرف بزنم .الان نباید ناراحت بشه از چیزی که بهش گفتم برای تزیین..بهشم گفتم من بهت پیشنهاد دادم .کادوتا که عوض نکردم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببخشید من به همه لهجه ها علاقه دارم ولی با لهجه تایپ کردن کار اشتباهیه چون مخاطب شما براش سخته منم انقدر خودتا کادوتا چرمشا پلاکشا اینا خوندم سرم گیج رفت...
درباره موضوع تاپیکتونم کارتون اشتباه بوده بهتره عذر خواهی کنید همین
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
برم چی بگم اخه ؟ یه اخلاق بدی که دارم اینه که خیلی مغرورم .حالم از این اخلاقم بهم میخوره.ولی خیلی وقت ها نمیتونم کنترلش کنم .بنظرتون چی بگم که خودمم کوچیک نشم ؟ بهشم گفتم من دست خودم نیت چیزی که به دلمه میگم نمیتونم مثل دخترای دیگه الکی به به چه چه کنم .دوست دختر دوستش تا پسره یه چیز براش میخره الکی اینقدر ذوق میکنه میگه وای اینا عشقم خریده و اینا اینقدر قربون صدقش میره الکی ..ولی من نمیدونم چرا نمیتونم اصلا