2821
2789
عنوان

بحث دیروز

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 19 پست
چی برات خرید؟ که دوستات گفتن بیشتر انتظار داشتیم خوب بصورت کاملا بی سیاستانه زدی تو پرش اونم الان ن ...

یه دستبند از اینا که مهره داره و وسطش پلاکه با یک سبد گل که وسطش ادکلن بود ..دوستم هی گفت وا این چی بود کلا برا کادوت 300 خرج کرده تو بیشتر دادی و پذیراییت شیک تر بود یهو منم جو گرفتم 

برم چی بگم اخه ؟ یه اخلاق بدی که دارم اینه که خیلی مغرورم .حالم از این اخلاقم بهم میخوره.ولی خیلی وق ...

لازم نیست خیلی توضیح بدی ، صاف و صادقانه بگو متوجه شدم کار دیشبم اشتباه بوده

و یه نصیحت خواهرانه برای شما دوست عزیزم اینو بدون بین رک بودن و صراحت و بی ادبی و دل شکستن مرز خیلی باریکی هست...اینکه شخصیت شما اینجوریه که هر چیزی به دلت هست میگی از نظر صداقت خیلی خوبه ولی مثل راه رفتن روی لبه تیغه مواظب باش

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستت اگه دوست بود نباید حرفی بزنه که شمارو سرد کنه از هدیه شوهرت 

مردا به تولد وهدیه تولد مث ما نگاه نمیکنن باید همه چیو درنظر گرفت

شوهره من پارسال تولدم که محرم افتاد کیک نگرفت یه بولیز به سلیقه خودش گرفت بماند که حاضر بودم بمیرم ولی نپوشم چه ذوق خرکی کردم اونم بماند بعد ها گذاشتمش توی یه نایلون بدم به یکی ولی پشیمون شدم خودمو جاش گذاشتم وتوی یه مهمونی پوشیدم  

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
یه دستبند از اینا که مهره داره و وسطش پلاکه با یک سبد گل که وسطش ادکلن بود ..دوستم هی گفت وا این چی ...

چه دوست نادونی هرکس با توجه به بودجه وسلیقه خودش تولد میگیره

شمام انقدر دهن بین نباش و سعی کن حرفای دیگران روت انقدر تاثیر نزاره

من جات بود معذرت خواهی میکردم و با زبون ریختن جمعش میکردم

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

همين دوستها هستند كه باعث بدبختى مى شن ديگه! اگر واقعا دوستت بود، به جاى اين كه دلسردت كنه تشويقت مى كرد. كار درستى نكردى، عشق و ذوق رو با پول و سليقه نمى سنجند.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.