2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون یه فامیله.... دارم که باید حتما بیان سیسمونی ببینن

😳 ای بابا این دیگه چ رسمیه  والا گلم منم مستاجرم خونه ام کوچیکه ن جای گهواره دارم ن دوس دارم بگیرم   

ولی میتونی دست دوم بگیری مگه چ اشکالی داره 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

جدی؟من تا 8ت میتونم هزینه کنم ولی سرویس های خواب رو همه جا از 13 به بالا زده میشه سایت معرفی کنید

با ۸ تومن میتونی تخت گهواره ای و یه کمد نو بخری عزیزم من جاریم برای سیسمونی همین کار و کرد خوبم بود کارش هم راه افتاد با اینکه خونه از خودشونه ولی سرویس کامل نگرفت گفت بعدن که بزرگتر بشه بچه کامل براش میخرم که مدلش براش جدید باشه 

با ۸ تومن میتونی تخت گهواره ای و یه کمد نو بخری عزیزم من جاریم برای سیسمونی همین کار و کرد خوبم بود ...

والا من نو هرچی تو اینترنت زدم 13ت به بالا بود زنگ زدم که تکی بفروشن گفتن فروش تک نداریم سرویسش رو باید بخرید  

من خونه از خودم نیست و مستاجرم نمیخوام زیاد لوازم بخرم چون نمیدونم خونه بعدی چند اتاق داره میشه لطفا ...

من وسایل بچه ام از ۱۰ سال قبل کاملا نو هست مثل روز اول.چون اصلا از سیسمونی استفاده نمیشه، بچه روی پات میخوابه و کنارت میزاریش.نمیره تو اتاقش توی تختش بخوابه.سیسمونی دست دوم خیلی خوبه به نظرم