2777
2789
ی فکر اساسی کن ک بدبخت می کنن ماهی هفت تا بچه میزارن..کل خونه من یهوی فرا گرفت..همه جا میرفتن.بخصوص ...

امروز میگم تله بگیره همسرم بلکه گرفتیمش‌

البته خانوما میگن ممکنه سوسک باشه

چون تو خونه قبلا سوسک دیدم ولی موش اصلا جایی نیست که بتونه ازش بیاد خونه 

خونمون هم کوچیکه گشتم همه جا رو نیست

فقط هم تو آشپزخونه مدفوع داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سروصدا هم داشت؟

اره عزیزم یه صدایی مث فس فس ریز

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
امروز میگم تله بگیره همسرم بلکه گرفتیمش‌البته خانوما میگن ممکنه سوسک باشهچون تو خونه قبلا سوسک دیدم ...

یرجای قایم میشن ک قابل باور نیس..زمان میبره ک بدونید کجان..برای ما تو موتور یخچال و فریزر میرفتن..تمام ردشون میزدم ک بدونم کجان..یکیش تو پشت یخچال تو درز پشت یخچال مرده بود

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

واقعا؟ سوسک احتمالش هست چون چندبار‌ دیدم تو خونه

اره موش راحت تو تله میفته ولی سوسک نه من چون خودم تجربشو داشتم مطمعنم اونکه تو خونه شماست سوسکه از اون بزرگهاس اندازه نصف قوطی کبریت بزرگن فضلشون مثل موشه دقیقا.شما برو سم کامن بگیر اسپری کن کل خونت تا چندماه خونت ایمن میشه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مال ما چرا نداره؟

توی سکوت، یااکثرا شبا صداش میاد شاید موش نباشها مطمئنی هست

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

فزله های موشارو امروز تو خونمون دیدم رفتم کابینتارو گشتم پر از فزله بود 

از تو یه سوراخی اومده بود تو سوراخ پودر فلفل قرمز ریختم روی پارچه هم ریختم بعد گذاشتمش تو سوراخ 

میگن فلفل قرمز و روغن نعناع موشو دور میکنه