2777
2789
نه دستمون نخورد اصلا

عزیزم روی تله ها و چسب 

یه تیکه خیار بزار خیار بخاطر بوش موش رو به سمت خودش میکشه و اینکه خیلی دوست داره 

دور و اطراف رو هم خلوت کنین در حد امکان از خونه خارج بشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فکریییی دوربین اخه اون همه ساعت چطوری بگیره؟

تلفنو گذاشتم رو دوربین دوربینو وصل کردم تلوزیون چراغا خاموش که گول بخوره بیاد از انور یه نخ بستم به تله ((اخه یواشکی میومد میخورد ولی نمیدونم چجوری گیر نمیکرد)) وقتی اومد زودی نخ کشیدم یهو بزوور خودشو ازاد کرد و در رفت

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
امروز میگم همسرم بخره شما تجربشو دارید؟

ما هر دفعه موش اومده خونمون از این استفاده کردیم و همیشم جواب داده، چسب اینا زیاد جالب نیس

خیلی وسیله ی ساده اییه ولی  اگه تا حالا ازش استفاده نکردی ی ویدیویی چیزی ازش ببین یا از کسی بپرس چجوری تله رو فعال کنی چون خدای نکرده ی حرکت اشتباه میتونه دست رو قطع کنه 

اگ موش باشه حتما تا ب الان جلو چشمت میفتاد یا وقتایی ک‌خونه ساکته ی صدایی ازش درمیومد

اره هیچ سروصدایی نداره اصلا خودشم خونه ما سکوته و من صب تا شب تنهام تو خونه

همین عجیبه برامون 

تو خیلی زرنگی. 😂

هرچقد من زرنگ بودم اون لامصب یه پله جلوتر بود😂😂باورت نمیشه یه هفته نقل مجلس محله بودم که درگیر یه موشم هنوز نگرفتمش میگفتن مگه میشه تا اینک فیلمشو نشون دادم انقد خندیدن میگفتن این چه موشیه ک گیرتو افتاده 😂😂

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
اره هیچ سروصدایی نداره اصلا خودشم خونه ما سکوته و من صب تا شب تنهام تو خونههمین عجیبه برامون

ببین موش‌ نر خیلی زرنگه اما خب همونم ی خرابکاری میکنه ب ی چی دندون میزنه یا صدای خش خش درمیاره .شما واسه سوسک و اشتباه گرفتی 

بخدا خسته شدم خودمم باردار اصلا یه وضعیه

ی فکر اساسی کن ک بدبخت می کنن ماهی هفت تا بچه میزارن..کل خونه من یهوی فرا گرفت..همه جا میرفتن.بخصوص تو مبلام سوراخ کرده بودن تا فهمیدم مبلام ریختم بیرون..مرگ موس فایده نداشت.بچهاش فقط چسب میگرفت بزرگ شن چسب نمیگیره فقط تله فلزی

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین موش‌ نر خیلی زرنگه اما خب همونم ی خرابکاری میکنه ب ی چی دندون میزنه یا صدای خش خش درمیاره .شما ...

خدا از دهنت بشنوه رفتم گوگل عکس مدفوع سوسک رو دیدم شبیه هستن اره

چی بریزم بمیرن؟