2777
2789
عنوان

کربلا

1838 بازدید | 33 پست

میخام برم کربلا

ولی میخام نت داشته باشم تو تل با ایران درارتباط باشم باید چیکار کنم

نتم نشد هم با اس مسی چیزی

فقط باید با ایران در ارتباط باشم

با سیمکارت ایرانم میشه یا ن؟

میشه واسه رسیدن منو عشقم بهم صلوات بفرستین😔❤️بهم بگین منم صلوات میفرستم....ب عشقم رسیدم خدایاشکرت😍تولدم عقدمه🥺🎀هرچند خونوادم هنوزم اذیتم میکنن ولی بعد عروسیم واسه همیشه میرم🥲

عزیزم روبیکا تو عراق رایگان شده برا اربعین.... نت همراه بخرین. دوستان میگفتن ایرانسل بهتره. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم روبیکا تو عراق رایگان شده برا اربعین.... نت همراه بخرین. دوستان میگفتن ایرانسل بهتره.

ینی با خط ایرانسل اربعینم میتونم با روبیکا با ایران ارتباط بگیرم؟

خطمو باید کاریش کنم؟

یا همینجوریم اوکیه

میشه واسه رسیدن منو عشقم بهم صلوات بفرستین😔❤️بهم بگین منم صلوات میفرستم....ب عشقم رسیدم خدایاشکرت😍تولدم عقدمه🥺🎀هرچند خونوادم هنوزم اذیتم میکنن ولی بعد عروسیم واسه همیشه میرم🥲

با سیم کارت ایران هر جای دنیا بری واتساپ اینستا و تلگرام و ... میتونی کار کنی ولی بخوای حرف بزنی یا ...

نت اون کشور وصل نمیشه ک

باید خطمو کاریش کنم یا همینجوری از ایران خارج شم وصل میشه نتش؟

ینی با خط ایرانسل اربعینم میتونم با روبیکا با ایران ارتباط بگیرم؟خطمو باید کاریش کنم؟یا همینجوریم او ...

عزیزم منم تو یه گروه تجربیات اربعین خوندم. گفت با همسرش اونجان. وقتی هم رو گم میکنن به هم تک میزنن. نت رو وصل میکنن توی روبیکا به هم پیام میدن یا تماس تصویری میگیرن. گفت بسته اینترنت ایرانسل گرفته

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ینی با خط ایرانسل اربعینم میتونم با روبیکا با ایران ارتباط بگیرم؟خطمو باید کاریش کنم؟یا همینجوریم او ...

صلوات فرستادم براتون( امضاتون).  میشه شما هم به نیت اینکه امسال دانشجو پزشکی شم صلوات بفرستید 

اس ام اس یا تماس معمولی نگیر 

ده ثانیه تلفنی حرف زدن یا حتی یه اس ام اس کوچیک صد هزار تومان بدهی می‌زاره رو دستت البته ممکنه خودت بدونی اینا رو من نمیدونستم پارسال ده ثانیه با همسرم حرف زدم یهو تلفن قطع شد پیام اومد برام که صد هزار تومان بدهی اومده برام گرخیدم دیگه زنگ نزدم بهش یه بار که دلش تنگ شد خودش زنگ زد بهم یه بار هم یه کار واجب داشتم پیامش دادم همین 

ولی از تو روبیکای داداشم تماس تصویری می‌گرفتیم یا زنگ می‌زدیم ایران 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اس ام اس یا تماس معمولی نگیر ده ثانیه تلفنی حرف زدن یا حتی یه اس ام اس کوچیک صد هزار تومان بدهی می‌ز ...

روبیکا چطوری

از ایران بسته معمولی خریدین رفتین عراق زنگ زدین ایران ؟

میشه توضیح بدی در مورد نت و روبیکا

صلوات فرستادم براتون( امضاتون). میشه شما هم به نیت اینکه امسال دانشجو پزشکی شم صلوات بفرستید

چشم حتما

التماس دعا

❤️

روبیکا چطوریاز ایران بسته معمولی خریدین رفتین عراق زنگ زدین ایران ؟میشه توضیح بدی در مورد نت و روبیک ...

داداشم بسته گرفت من دقیق نمی‌دونم چکارا کرد 

ولی تا جایی که یادمه تو نجف رفت بسته گرفت از ایران نگرفت از عراق گرفت دیگه اینترنت نیاز داشتیم یا میخاستیم تماس تصویری بگیریم داداشم نقطه اتصالشو روشن میکرد دیگه ما اینترنت استفاده میکردیم 

یادمه تو نجف تو حرم یه تابلوی بزرگ درباره همین نت و بسته و این چیزا زده بود داداشم دیگه رفت بسته گرفت حالا جزییات رو خبر ندارم که چکار کرد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
داداشم بسته گرفت من دقیق نمی‌دونم چکارا کرد ولی تا جایی که یادمه تو نجف رفت بسته گرفت از ایران نگرفت ...

نمیتونی برام بپرسی

تو گوگل زده نت رومینگ سردر نمبارم