2777
2789
عنوان

کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 33 پست
نمیتونی برام بپرسیتو گوگل زده نت رومینگ سردر نمبارم

آره آره اسمش همین بود 

رومینگ 

هر چی فک کردم یادم نمی اومد اسمش😅

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

التماس دعا دارم .میشه دعا کنی بخت منم امسال باز بشه

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

عزیزم برای امضات صلوات و آیة الکرسی خوندم 💚

لطفا اگه رفتی دعا کن امسال دانشجوی رشته و دانشگاه خوب و عالی بشم و دیگه پشت کنکور نمونم 💚🙏🥺

لطفاً برای شفای نامزد دوستم زهرا @_faram_   و خوشبختیشون در کنار هم دعا کن 💚

اس ام اس یا تماس معمولی نگیر ده ثانیه تلفنی حرف زدن یا حتی یه اس ام اس کوچیک صد هزار تومان بدهی می‌ز ...

عزیزم باید چیکار کنیم؟

ینی نت معمولی گوشی داشته باشیم ؟؟

پارسال ما نت داشتیم روبیکا هم وصل کردیم اما نتونستیم کاری کنیم باهاش

🌱✨

عزیزم باید چیکار کنیم؟ینی نت معمولی گوشی داشته باشیم ؟؟پارسال ما نت داشتیم روبیکا هم وصل کردیم اما ن ...

والا من نمی‌دونم داداشم نت گرفته بود ما هم وصل می‌شدیم به گوشی اون از روبیکا هم تماس تصویری می‌گرفتیم دیگه دقیق نمی‌دونم داداشم چکار کرده چطوری نت گرفته از اوناش هم نیست ازش بپرسم برام توضیح بده با حوصله 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
پارسال دقیقا همین کار کردیم وصل نشد یا ما بلد نیستیم یا دروغه🙁امسال من و شوهرم تنها می‌خوایم بریم خ ...

سفرتون بخیر 

ما پارسال آدرس و شماره تلفن دوست عراقیمون رو روی کاغذ نوشتیم و دست ههمون یکی از این کاغذ ها بود شما هم اگه تونستید همچین کاری کنید دست همو یک لحظه هم رها نکنید اونجا ان شاللله که سفرتون بهترین سفرتون میشه😁

سفرتون بخیر ما پارسال آدرس و شماره تلفن دوست عراقیمون رو روی کاغذ نوشتیم و دست ههمون یکی از این کاغذ ...

مرسی عزیزم 

اره منم اونجا یه دوست عراقی دارم موکب داره 

باید همین کار رو کنم😁😁

🌱✨

مرسی عزیزم اره منم اونجا یه دوست عراقی دارم موکب داره باید همین کار رو کنم😁😁

کار خوبی می‌کنی شماره همسرتو که حفظی 

شماره دوست عراقیتو هم تو برگه بنویس بزار تو کوله یا تو جیبت