2777
2789
عنوان

حرفای شوهرم

248 بازدید | 6 پست

من خیلی از مادرشوهرم ناراحتم تو این ۳ سال خیلی تفاوت گذاشت خیلی اذیتم کرد بعد زایمانم وقتی درد بخیه داشتم بهم خندید گفت فک کنم پاره شدیا سر شیرخشک نگم چقد بهم فشار اورد سرم داد زد بی محلم کرد بعدشم دخترمو هی میگفت چرا خوابه چرا اینجوره چرا اونجوره چرا دماغش بزرگه بعد فرق گذاشتنش هروقت میرفتم خونشون همشون میرفتن تو اتاق منو تنها میزاشتن اصلا باهام حرف نمیزدن بخدا هیچ کاریم نکرده بودم بی دلیل کلیم بین دخترم و پسر جاریم فرق گذاشتن منم مادرم دلم میشکنه بعدش شوهرم کلا خودش از دستش ناراحت بود سر خیلی مسائل چون ما اثاث کشی کردیم نیومد ولی همون موقع رفت خونه برادرشوهرم تفریح. بعد شوهرم باهاش دعوا کرده بود سر همین بحثا بعد پدرش هی زنگ میزد مامانت ناراحت شده ازت بیا و فلان منم گفتم مادره بیا بریم خودم با حال خوب سلام احوالپرسی کردم محلم نداد فقط م از تفریحشون عکس به بقیه نشون میداد حتی اسمم نگفت درحالیکه من روحمم خبر نداشت شوهرم زنگ زده دیروز اینقد رفتاراشون بد بود ۴ بار تو اتاق گریه کردم دیگه برنگشتم خونه گفتم اعصابم خراب میشه یکم تنها باشم با خودم کنار بیام حالا شوهرم میگه همش تقصیر تو بوده تو دیدگاهمو عوضکردی بد همه رو میگی مگه سرتو بریدن؟مگه چیکارت کردن؟صدتا حرفم بهم زد که خفه شو و بیجا میکنی چیزی بگی از دیشب دلم شکسته کاش اصلا به دنیا نمیومدم دیگه تصمیم گرفتم هیچی راجب هیچکس نگم حتی حال کسیم نپرسم بخدا هیچوقت بد کسیو نخواستم شما جام باشین چیکار میکنین؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خانواده شوهر همیشه ازین بحثا هست

ازین به بعد درس عبرت بشه برات که وقتی شوهرت با خانوادش قهره شما کاسه داغ تر از آش نشو آشتیشون بدی

تو این تایم قهر بودن بدشون رو هم نگو

و برا رفتار مادرشوهرت بگم که هر حرفی زد مودبانه جوابشو بده که تو دلت نمونه و اصلا بدی هاش و حرفاش رو پیش شوهرت نگو خودت مشکلاتتو حل کن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خودتو خیلی درگیر اینا کردی... احتمالا مادر شوهرت یه عقده یا یه اختلال روانی داره که با این کار داره از عمد اذیتت میکنه و این طوری حالش خوب میشه... اینو جدی میگم نه برای دل داری دادن تو من اینو توی چند نفر دیدم که با آزار دادن یه آدم ضعیف احساس خوبی پیدا میکنن.. احتمال از جاریتم یه نقطه ضعف پیدا کنن و آزارش بدن بعد ها 

احتمالا هم بیکاری و همش مشغول نش خوار ذهنی و فکر کردن به کارا شونی... به سر گرمی برای خودت درست کن با یه هنری یادگیری که با بچه بشه انجامش داد.. همین تاپیک پر بازدید نینی سایت در مورد مهارت و ببینی کلی بهت ایده میده.. هم سر گرم میشی و هم فکرت از مشغولی در میاد و مشغول چیزای مهم تری میشه 

یه چیز دیگه ام که هست اینه که مولا علی ع میگن که آدم ها سرنوشتشون شبیه افکارشون میشه... افکارت رو عوض کن.. شاید سخت و زمان‌بر باشه ولی نتیجه ی خوبی میده  و روی آینده ی خودت و دخترت اثر داره... تاکی نقش یه حمایت گیرنده رو هی بازی میکنی؟  گدای محبت اونایی؟  توی همیت نت سرچ کن مثبت اندیشی و تغیر افکار دنیای مطالب مفید برات میاد که سرنوشتت عوض میشه و به روزی میرسی که همینا محتاج توجه تو میشن ان شاء الله