2777
2789
عنوان

شوهرم باور نکردم حاملم 💔

1668 بازدید | 36 پست

دیشب سر شام بهش گفتم ، باور نکرد خندید خشکش زد گفت بروو شوخی نکن الکی نگو همینطور موند بعدم گفت مگه قرص نخوردی 😐💔💔 و نه بابا فک کنم اینا الکیه نمیخواست باور کنه 

بحثمون شد یکم بعد از دلم دراورد آخرشم گفت من شوکه شدم همین تو خودت بچه ای هنوز

اصلا خوشحال نشد فقط تعجب کرد منم خیلی ناراحت شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه .

چند سالته

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

مگه چند سالته که میگه بچه‌ای

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین آقایون مثل خانم ها نیستن اول باید این تفاوت رو ببینی و بپذیری، خانوم ها به محض ابنکه میفهمن باردارن اون حس مادرانه در وجودشون شکل میگیره اما آقایون این مدلی نیستن و تا زمانی که بچه به دنیا بیاد و در بغل بگیرنش اون زمان حس پدرانه و شوق رو میتونی ببینی

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.