2777
2789
عنوان

پدری که فحش میده

393 بازدید | 18 پست

قلبم درد میکنه... چطور بی اهمیت باشم نسبت به حرفای زشتش؟!

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با کتاب خودن با یادگیری مهارت وقتی رفتی تو اتاقت 

منم شرایط تورو داشتم و دارم  

راه حلش این هست تلاش کنی مستقل بشی منم دارم سعیم می کنم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
شما الان خانومشی پسرشی دخترشی کیشی؟

دخترشم 

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

مث منی 😭 من امشب فرار کردم 😭💔

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
فحش بد و زشت

فحش ناموسی میده؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
با کتاب خودن با یادگیری مهارت وقتی رفتی تو اتاقت منم شرایط تورو داشتم و دارم راه حلش این هست تلاش ک ...

نمیذاره برم تو اتاقم دعوا میکنه کولرو روشن کنم میگه پول برق زیاد میشه. از نظرش من یه موجود بی مصرفم که باید زودتر بمیرم از دستم راحت شه. حتی وقتی خوابم آرامش ندارم

شوهر منم ف ح س میده تو‌خونه ب من 😭 بیچاره دخترم

مادر مقدسِ چطور میتونه اون کلماتو به شما نسبت بده؟ مادر خودشم بود همینکارو میکرد؟ واقعا متاسفم.🖤

مث منی 😭 من امشب فرار کردم 😭💔

💔 کجا میخوای بری؟