2777
2789
عنوان

مامانم منو زد

278 بازدید | 6 پست

ی تاپیک دیگ عم قبلا در رابطه با دعوای مامانم زده بودم همه اومدن از مامانم طرفداری کردن ممنونم از اونا ک حالمو‌ بد تر کردن🥲

الان برادرم ۴ سالشه داشت آشپز خونه رو ب هم می‌ریخت مامانم ت اتاق بود بهش گفتم ماماان‌ بیا ببین این داره چیکار میکنه بعد برادرم اومد منو بزنه ک چرا مامانمم و صدا کردم من دستاشو‌ بالا گرفتم مامانم اومد منو زد گف دیوونه🫠🥲

ب دلم موند مامان بابای خوب ب دلم موند فرق نذارن

منم ک اسفندی ی پخ کنن قلبم میشکنه

😭😭

آخه میگم خدایا هدفت‌ از آفریدن‌ من بدبخت چی بود؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

نگفتی بهش چرا میزنی ؟ آخه منطقش چی بود که تو رو زد تا حدودی درکت میکنم 

مامان منم چون بچه دوم پسر بود و از دست داد برای بچه سوم خیلی سختگیر بود 

چندین بار بخاطر اون دعوام کرد

فقط دعوا بود ولی کتک هنوزم نمی‌فهمم چرا زدتت 

داداشم بشدت شلوغ کار بود

اون دست و پاش پر خون میشد با من دعوا داشتن 

نگران نباش بزرگ بشه هواتو داره 

بعدشم اونایی که میگن چون پسره بهش اهمیت میدن این حرف کاملا اشتباهه

بعضی مادرا چون زورشون به بچه کوچیک نمی‌رسه 

میان رو سر بچه بزرگ خراب میشن 

این نمونه رو کامل دیدم 

دختر دایی های من یکی الان کلاس چهارم و خواهرش چهار سالشه این خواهر کوچیکه اینقدر اذیتش می‌کنه که این خواهر بزرگ از هر چه بچه میدید فراری بود

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچوقت برادر یا خواهر کوچیکی داری لوش نده پیش پدر مادرش خودت حلش کن 

موقعی باهاشون مشورت کن که ببینی واقعا داره آسیب میبینه یا مشکل بزرگیه 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
نگفتی بهش چرا میزنی ؟ آخه منطقش چی بود که تو رو زد تا حدودی درکت میکنم مامان منم چون بچه دوم پسر بود ...

دقیقا مامانم چون زکرش ب کوچیکه نمیرسه سر من خالی میکنه

بخدا الان بخوابم پا نشم🫠🥲

راحت بشم هم من ار دیت اونا هم اونا از دست من

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

دقیقا مامانم چون زکرش ب کوچیکه نمیرسه سر من خالی میکنهبخدا الان بخوابم پا نشم🫠🥲راحت بشم هم من ار د ...

این حرفا چیه نگران نباش این روزها هم بالاخره تموم میشه از من می‌شنوی سعی کن با برادرت دوست بشی اگر دوست بشی دیگه هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه 

من و برادرم خیلی اختلاف داشتیم حتی یکبار اینقدر عصبی شدم که وقتی هلش دادم و به دیوار خورد از ترس بیهوش شد 

ولی خداروشکر هیچیش نشد 

اونم هیچی به مادرم نگفت 

خیلی خودم رو سرزنش میکنم اما از اون موقع یاد گرفتم چیکار کنم 

منم یک زمانی برادرم رو لو میدادم اونم بزرگ تر که شد اگر کار اشتباهی انجام میدادم چند تا هم روش میذاشت و به مادرم می‌گفت  اما کم کم باهاش حرف زدم که کاربر به کار هم نداشته باشیم و با هم دوست بشیم 

همین کارو هم کردیم و الان همه چیز برای من تو خونه آرومه 

الان که بزرگ شده خیلی هوامو داره پس فکر نکن همه باهات دشمن هستند

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

این حرفا چیه نگران نباش این روزها هم بالاخره تموم میشه از من می‌شنوی سعی کن با برادرت دوست بشی اگر د ...

با هم دوستیم هر کاری میکنیم ولی خب...