2777
2789

۳۱ استان فقط

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

31استان خوبه و بله یه ورودی پایه هفتم داره و یکی دیگه ورودی دهم و اینکه بیشتر تست کار کن که هم دستت راه بیوفته توی تست زنی هم با سوالات اشنا بشی ایده بگیری

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...

من امسال میرم یازدهم و خب مدرسه نمونه ام، البته تو استان ما زیاد فرقی نداره با مدرسه های دیگه ولی خب بچه ها درسخون ترن

تابستون پارسال که میخواستم برم دهم در واقع آزمون رو دادم

انگار آزمون نصف ترازش از معدل نوبت دوم پایه نهمه

و نصف دیگه هم نتیجه آزمونته

آزمون هم به نظرم سخت نبود و فقط باید تسلط داشته باشی روی دروس پایه نهمت و امتحانات نهایی هم خوب بدی

من خودم از کتاب ۳۱ استان که آزمونای نمونه همه استاناست استفاده کردم و خب خوب بود

به نظرم نیازی نیست از تابستون نهم فشاری روی خودت بیاری و فقط سعی کن نهمت رو خیلی خوب بخونی

موفق باشی

هیچ کلاس و کتاب خاصی نداشتم

حتی نهم ما کلا بخاطر کرونا مدرسمون تعطیل بود

از بعد عید تازه شروع کردم درس خوندن

ازمونم هم عقب افتاد یهو گفتن هفته دیگه امتحانه

یه هفته درس خوندم رفتم امتحان دادم و قبول شدم

ولی لعنت ب اون روزی ک رفتم امتحان دادم لعنت به فقط و بی پولی که نتونستم برم مدرسه غیرانتفاعی

فکر نکن جای خیلی خوبی داری میری تنها مزیتش اینه که همکلاسیات خرخونن

اونم تازه همه عالی نیستن من از شهر بزرگی هستم

مدرسه خیلی اذیتمون کرد مخصوصا سال آخر

خدا لعنتشون کنه

دانشجوی دکترای عمومی

من امسال میرم یازدهم و خب مدرسه نمونه ام، البته تو استان ما زیاد فرقی نداره با مدرسه های دیگه ولی خب ...

خیلی ممنونم ازت پس اگه کتاب 31استان رو بخونم میتونم خوب بدم؟ 

هیچ کلاس و کتاب خاصی نداشتمحتی نهم ما کلا بخاطر کرونا مدرسمون تعطیل بوداز بعد عید تازه شروع کردم درس ...

یعنی فرقی با مدرسه عادی نداره؟ آخه میدونی به من میگن اگه نمونه یا تیزهوشان نباشی نمیتونی هیچی شی 

یعنی فرقی با مدرسه عادی نداره؟ آخه میدونی به من میگن اگه نمونه یا تیزهوشان نباشی نمیتونی هیچی شی

اشتباهه ولی اگه وضعیت مالیت خوبه سال دوازدهم برو مدرسه خصوصی

دانشجوی دکترای عمومی

بله ممنون از راهنمایی تون ولی حتی اگه مدرسه عادی بریم میتونیم چیزی بشیم؟

بستگی به خودت داره

میگم ک تنها تفاوت مدرسه ما با عادی دانش اموزاش بود حتی معلمامونم خوب نبودن

دانشجوی دکترای عمومی