2777
2789
یعنی فرقی با مدرسه عادی نداره؟ آخه میدونی به من میگن اگه نمونه یا تیزهوشان نباشی نمیتونی هیچی شی

نه میگم که برا شهر ما اینجوریه، شهر های بزرگتر به طبع امکانات بیشتر و بهتری دارن

مدرسه ما شاید کمی مدیر و معاون پیگیر تر باشن و هم کلاسیات که درسخونن واقعا بهت کمک کنن(البته همینم خیلی مهمه، چون معمولا آدم که تو یه محیط قرار میگیره رفتار های اطرافیان و تقلید میکنه و اگه جایی باشی که به درس اهمیت نمیدن خب توهم کم کم مثل همونا میشی) 

اما هرچی شهر بزرگتر استادای بهتر و امکانات آموزشی بهتره

حتما تلاش کن که بیای و نهمت رو خیلی خوب بخون و کامل مسلط شو روش اما از تابستون نهم نیازی نیست خودتو اذیت کنی

از شروع سال قوی شروع کن

ولی زیاد نترس ازش و خب یه کتاب مثل ۳۱ استان تهیه کن و همونو بخون بعد از تموم شدن پایه نهم البته(حد فاصل عید یا بعد از تموم شدن امتحانات نهایی نهم)

و این هم بگم که مهم تلاش و اراده خودته داخل قبولی، اما محیط هم میتونه خیلی روی طرز تفکر و عاداتت راجب درس خوندن تاثیر بزاره

من امسال میرم یازدهم و خب مدرسه نمونه ام، البته تو استان ما زیاد فرقی نداره با مدرسه های دیگه ولی خب ...

عزیزم من اولویت رو ریاضی زدم درصورتی‌ که تراز برای قبولی تجربی رو داشتم الان فکر نمیکنم تجربی ثبت نامم کنن اگه دهم به یازدهم تغییر رشته بدم مشکلی پیش نمیاد؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید