2777
2789
عنوان

جنسیت بچم چیه بالاخره😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 58 پست
چرا فکر میکنید دولتی بدرد نمیخوره والا مادر منو تو بیمارستان خصوصی کشتن خودم رفتم سونو و ازمایشگاه خ ...

همون دیگه چون وقت نمیزارن دقیق نمیبینن دیگه...سونو انومالی حداقل نیم ساعت طول میکشه تا همه چیش رو ببینن اما اسی میگه فقط سونوش ۵ دقیقه طول کشیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس منم ترسوندی پس فردا برو یه جا مطمئن وخوبچرا خسیسی کردی رفتی دولتی من همیشه پیش ماندانا موتمنی ...

سلام عزیزم منم کرمانشاهم 

چقدازت گرفتن واسه سنو ان تی؟

من رفتم پیش ساراپرمهر فک کنم ۸۰۰خورده ی شد 

بعد خواستم آزمایش رو  آزمایشگاه  رازی انجام  بدم 

گفتن باید متخصص بنویسه 

منم رفتم پیش پریسا دارابی  برام نوشت برو آزمایشگاه نور

چون با اونا قرار داد داره

رفتم اونجا ۱۵۰۰گذاشت  رو دستم 

دوستم آزمایشش رازی انجام داد ۷۰۰ازش گرفتن

دارابی خیلی  جلبه 

الان نمیدونم  برم زیر نظر کدوم متخصص که  فقط به فکر جیب خودش نباشه

سونو‌زیاد خطرناکه لباسم بخوای بخریماه هفت یه سونو دیگه بروطفلکو هر دیقه نزار زیر اشعه

مگه سونو گرافی اشعه داره؟؟ 

سونو امواج رادیویی داره مثل تلویزیون مگرینکه سونوی رنگی یا چند بعدی بری اونا بله خطر دارن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
سلام عزیزم منم کرمانشاهم چقدازت گرفتن واسه سنو ان تی؟من رفتم پیش ساراپرمهر فک کنم ۸۰۰خورده ی شد بعد ...

دکتر متخصمم نیلوفر پارسا پور پارکینگ بود سز کردم عالی بود کارش راضی بودم والا

دکتر سونومم ماندانا موتمنی بود کارش بی نقص وبی نظیر رفت استرالیا فک کنم مصوری بود کنار پارک شیرین روبه رو پمپ بنزین

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

منم سونو آنتی جای معتبر رفتم گفت پسر 13هفته رفتم آنو مالی 20هفته گفت دختر هرکس نگاه میکنم یا پرسیدم میگن احتمال اشتباه خیلی کمه چون اندام های بچه شکل گرفته 

خوب شد به کسی نگفتم انتی گفته پسر وگرنه میگفتن چه دروغی گفت 

وای به هرکس میگم دختره باور نمیکنه میگن شکمت شکم پسره ولی سر بچه اولم اینجور گفتن😂😂😂