2777
2789
عنوان

رفته بودم مصاحبه استخدامی

419 بازدید | 17 پست

من برا انجام یه کار مهم پیش از حد استرسیم و دچار اضطراب میشم، به حدی که حرف زدنم یادم میره، به جای چطوری میگم خدافظ و...، کلا قاطی میکنم. به خاطر همین برا جاهای مهم پرانول میخورم.

وقتی پرانول میخورم آروم میشم‌ تبدیل به شخصیت واقعیم میشم، یعنی شوخ و یهو یه چرتی میگم. افسردگی و استرسم یادم میره.

رفته بودم مصاحبه آموزش پرورش عین خیالم نبود، خانمه عین بچه ادا در میاورد (مثلا دانش آموز بود) ، من به عنوان مربی باید باهاش حرف میزدم که فلان کارت اشتباهه.

بعد کلا نیشم تا بناگوش باز بود، جاهاییم که از پس بهونه هاش برنمیومدم بهش میگفتم اوووم بااااش🤣

الان که یادم به بااااش گفتنمام میفته خندم میگیره، انگار داشتم با یکی از دوستام یا دوس پسری چیزی حرف میزدم که داشته بهم دروغ میگفته .

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مصاحبه آموزگاری بود؟

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه.سوالایی ازت پرسیدن؟

برا پرورشی یه بحث گروهی هست که باید راجع به فعال ضدن تشکیلات دانش آموزی بحث میکردیم و راهکار میدادیم.

بحث تخصصی نشونه های یه اختلال رو گفتن بعد گفتن اسم این اختلال چیه؟ 

فرض کن بچه ها رو بردی اردو، حالا یه بازی بگو که نشون بدی دروغگویی بده

دو خط از یه کتاب رو خوند و اسمشو هم گفت، بعد گفت از کدوم نویسندس؟ 

چطوری کاری میکنی که والدین باهات همکاری کنن؟

کار تشکیلاتی انجام دادی؟ اصولش چیه؟

و سوالای دیگه

منم دبیری بودم خیلی دارم استرس میکشم دعا کن منم قبول شم😢

ان شالله که قبول بشی عزیزم. 

بخدا چند ماهه درگیر استرسیم، الانم که مصاحبه تموم شد باز استرس نتیجه رو دارم

خداوکیلی با این وضعیت سلامت روانت گزینه مناسبی برا معلمی نیستی

روانم سالمه، به خاطر اینکه کلی درس خوندم و نمراتم همیشه بالا بوده، دانشگاه دولتی درس خوندم با معدل الف فارغ التحصیل شدم، رتبه کنکور ارشدنم خیلی خوب بود. اما بنابه دلایلی نتونستم آزمونای بانکو قبول بشم یکم افسردگی گرفتم چون دیدم همکلاسیایی که از من خیلی ضعیف تر بودن قبول شدن. بعد اطرافیان خیلی بهم گیر میدن، اینکه چرا هنوز بیکاری، چرا ازدواج نمیکنی، دختر فلانی ۲۰ سالشه رفته سرکار. خونوادمم میگفتن تو بی عرضه ای که تا ۲۸ سالگی نتونستی برا جایی قبول بشی.

در کل دقتی انجام یه کاری برام خیلی مهم باشه استرس میگیرم، برا این آزمون خیلی تحت فشار بودم. نمیخواستم کسی خبردار بشه اما متاسفانه خیلیا متوجه شدن که آزمون کتبی رو قبول شدم بنابراین اگه قبول نهایی نشم مسخره کردناشون شروع میشه. همین الانم میگن تو که درست خیلی خوب بود و...آخرش میخوایی معلم بشی!!! همینم دارن کوچیک میکنن

روانم سالمه، به خاطر اینکه کلی درس خوندم و نمراتم همیشه بالا بوده، دانشگاه دولتی درس خوندم با معدل ا ...

امیدوارم یه بخت خوب اول و در درجه دوم یه شغل مناسب پیدا بکنی ولی بازم میگم معلمی یه آدم قوی و نرمال رو هم پودر میکنه وای بحال کسی که در زمینه مشکلاتی داره، مخصوصا اگر مقطع راهنمایی دبیرستان باشی

امیدوارم یه بخت خوب اول و در درجه دوم یه شغل مناسب پیدا بکنی ولی بازم میگم معلمی یه آدم قوی و نرمال ...

من برا مربی پرورشی شرکت کردم(دبیرستان. کارش زیاد سخت نیست. آره تدریس سخته به خصوص آموزگاری که باید با دبستانیا سر و‌کله بزنن.

من برا مربی پرورشی شرکت کردم(دبیرستان. کارش زیاد سخت نیست. آره تدریس سخته به خصوص آموزگاری که باید ب ...

ای وای حق دارین شرایطتتون منو یاد مجردیام انداخت بعد ازدواج با همه کات کردم و یه نفس راحت کشیدم الان بعد چندین میفهمم دوربریام با نظراتشون باعث شدن بدترین تصمیمارو بگیرم منکه تو ادبیات فوق العاده با استعداد و علاقه مندم رو یکاری کردن تجربی خوندم بعدا تو لیسانس همونو ادامه دادم یه رشته ی علوم پایه ی مسخره خوندم رفتم ارشد بخونم فقط واسه اینکه یه چیزی رو به بقیه ثابت کنم تو فرایند ثبت نام پشیمون شدم و برگشتم و با همه قطع رابطه کردم.الان میفهمم من اگر یه خانواده ی آگاه داشتم منو سوق میدادن سمت علاقه ام نه که راه و بیراه بگن خوشبحال مادر فلانی بچش پرستاره😕😐

استارتر برای قبولی کتبی چی خونده بودین؟خیلی علاقه مندم به معلمی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
ای وای حق دارین شرایطتتون منو یاد مجردیام انداخت بعد ازدواج با همه کات کردم و یه نفس راحت کشیدم الان ...

دقیقا همین بلا سر منم اومد، انتخاب رشته ی اشتباه و کسی به علاقه و استعدادم اهمیتی نداد. 

ببین عزیزم اول برو دفترچه استخدام آموزگاری، دبیری و کیفیت بخشی رو دانلود کن و هر سه تارو چک کن ببین رشته ی شما رو میگیرن یا نه.

بعد از الان شروع کن منبع های اصلی رو بخون، یعنی خودِ کتاب اصلی رو. و تستم گیر بیار حتما چندتا تستم بزن

من خودِ کتابای اصلی رو گیر آوردم خوندم و برا بعضیاشون خلاصشونو خوندم.

اگه ایتا داری کانال aramsh20 همشونو میذاره