2777
2789
عنوان

🌹سید مهدی افغان 🌹

425 بازدید | 10 پست

دوستان من خودم از خدام اتباع غیرمجاز رو از ایران بیرون کنن و مجاز ها رو هم ساماندهی ولی باور کنید توهین و خشونت راهش نیس ، لطفا اگر کاری تون نکردن بهشون توهین نکنید من کلی کارزار اخراج تبلیغ کردم اینجا اما هیچ وقت توهین نکردم فیلم کتک زدن اتباع رو تو اتابک دیدم ناراحت شدم ، ی خانمی می گفت زدن پرده گوش شوهرش رو پاره می دونم مقصر همه اینا دولت ک رسیدگی نمیکنه اما جدیدا ی فیلم دیدم ی نوجوون ناشنوا پلیس گرفته میزنه بعد بچه لکنت داره همش میگه عمو نکن جیگر آدم خون میشه الان بچه تو شک بعدم فهمیدم اصلا غیر مجاز هم نبوده 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

شما امار قتل و جنایت های افغانها تو ایرانم داری؟

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

میدونی به چن تا دختر تجاوز کردن؟

اما دزدی هاشون

بیکار کردن کارگرامون

بی خونه کردن مستاجرامون

امار اینارم در اوردی؟

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما امار قتل و جنایت های افغانها تو ایرانم داری؟

شما تاپیک رو خوندی اصلا  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

خدا لعنت کنه هرکسی رو که دست بلند میکنه روی مظلومیکه به حق بهش پناه اورده مگه امام زمان تو نامش به شیخ مفید نگفت از علامت یاران من این است که اگر مظلوم و فراری یا درمانده ای بهش پناه بیاره رحم میکنه و درو به روش نمیبنده و بهش پناه میده 

چتو شده که واقعا 😡

الان باز یه عده میان میگن تو مگی اتباع غیر مجاز نرن 

نه خانوم کسایی که مجاز وارد شدن بمونن اونا هرررری 😡

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

میدونی به چن تا دختر تجاوز کردن؟اما دزدی هاشونبیکار کردن کارگرامونبی خونه کردن مستاجرامونامار اینارم ...

من گفتم اگه کاری باهاتون ندارن نگفتم مجرم و قاتل و... بعدم گفتم باید از ایران برن ولی راهش خشونت و توهین ب افراد بی گناه شون نیس

من گفتم اگه کاری باهاتون ندارن نگفتم مجرم و قاتل و... بعدم گفتم باید از ایران برن ولی راهش خشونت و ت ...

همشون تک به تک باید برن

ایران دیگه ظرفیت نداره نه برای بی ازارها نه مجرم هاشون

بسه دیگه

برن خراب شده خودشونو بسازن 

راهی هم نیست دیگه مردم خسته شدن هیچ کسی پیگیر نیست 

خدا لعنت کنه هرکسی رو که دست بلند میکنه روی مظلومیکه به حق بهش پناه اورده مگه امام زمان تو نامش به ش ...

همشون باید برن اونایی که مجازنم دکتر مهندس نیستن! همشون به یه اندازه مزاحمن

خدا لعنت کنه هرکسی رو که دست بلند میکنه روی مظلومیکه به حق بهش پناه اورده مگه امام زمان تو نامش به ش ...

اصلا من میگم حتی غیر مجاز باید اخراج بشه ولی آخه بچه چ میفهمه این چیزا رو ک بخوایم خشونت علیه ش انجام بدیم  چون یکی قتل کرده گ نمیشه همه رو کتک زد ی فیلم بود ک ۷ تا تبعه افغان ی دختر ۱۲ ساله رو میدزدن بهش تجاوز میکنن مردم داشتن کتکشون میزدن دلم خنک شد ولی آخه وقتی جرمی مرتکب نشده چرا باید بزنیمش 

همشون باید برن اونایی که مجازنم دکتر مهندس نیستن! همشون به یه اندازه مزاحمن

بحث من الان کتک زدن بود نگفتم قبول کنیمشون ، من از خدام برن ولی خشونت و توهین راهش نیس آه مظلوم تاوان داره 

یه چیز بگم راجب کارگرای خودمون تو کشور 

اولین نقدی که بهشون وارده و اونا تو رقابت کاری موفق نشدن بی کیفیت کار کردن و ور ور کردنه زیاده و زیر کار در رفتنه 

من چرا باید پولمو بدم به کسی که نه تمیز کار میکنه کلی ناز میکنه ،بجای کار همش وقت تلف میکنه و حرف میزنه و دست اخرم غر میزنه و کارو دیر تحویل میده  پولمو بدم ؟

بخدا هرچی ما کارگر اوردیم واسه خونمون چه کناف چه سنگ چه رنگ چه تخریب چه ساخت این هموطنای خودمون پدری از ما دراوردن که نگین و نپرسین کف خونه زده واسه ما کج  انگار گفتیم سر سره بزن 

افغان تباره میاد تمیز ارزون قانع سریع فرز بدون معطلی کارو میده میده 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .