2777
2789
عنوان

نصف شبی در خونمونو زدن

716 بازدید | 19 پست

چند بار پیش اومده نصف شبی در خونمونو زدن ولی تو آیفون چیزی نمیوفته چندبارم تو روز زدن ولی نمی دونم چرا تو آیفون نمیوفته آدم چقدر می‌تونه مریض باشه ما به همسایه رو به روییمون شک داریم ولی نمی دونم چجوری می‌ره خونه که عکسش تو آیفون نمیوفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز نکنین فقط از پشت آیفون بگین کیه

یکی از شگرد دزدا واسه این که ببینن خونه خالیه یا نه همینه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

خوب شد گفتی به همسایه شک دارین 

چون ذهنم داشت میرفت سمت روح یا جن و داشتم از ترس می‌مردم بخدا😂😂😂😂

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

گاهی آیفون ما هم به صدا در میاد و کسی نیست و عکسی هم ذخیره نمیشه از یکی پرسیدم چرا اینجوری میشه گفتن ممکنه گاهی اوقات یه اتصالی کوچیک پیش بیاد یا ولتاژ برق کم و زیاد بشه و آیفون به صدا در بیاد ،برای من خیلی پیش اومده 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
فک نکنم آخه روزم میزنن مزاحمه کلا

ربطی نداره هر موقع باشه میزنن اگه کسی خونه نباشه خیلی راحت میان داخل، همسایه ما ی ماشین جلوی خونشون بود ما هم دیدیم ماشینو حتی رفت و آمدشونو دیدیم ولی فکر‌ کردیم رفیقای پسرشونن آخه همیشه میومدن، نگو دزد بودن ی عالمه وسیله بردن اونم صبح