2777
2789
عنوان

نصف شبی در خونمونو زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 19 پست
گاهی آیفون ما هم به صدا در میاد و کسی نیست و عکسی هم ذخیره نمیشه از یکی پرسیدم چرا اینجوری میشه گفتن ...

آیفون خونه مامانم کنار کلید برق و کلید چراغ حمام هست وقتی کسی چراغ رو روشن می‌کنه آیفون به صدا در میاد البته همیشگی نیست گاهی خود به خود زنگ میزنه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی ؟آیفونتون چه مدلیه؟

اره مدلش رو نمی‌دونم ولی من تازه یکساله نصب کردم و اون موقع جدید ترین مدل آیفون تو بازار رو گرفتیم که کلا تاچ هست و به قولا صفحه مانیتورش لمسی هست ولی گاهی خود به خود به صدا در میاد

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
وای چقدر من میترسم از نصف شب زنگ زدن یعنی سکته میکنم

یبار برقا منطقه ای رفته بود قبل اینکه برق بره دختر همسایمون خودکشی کرد ورفت بیمارستان... توتاریکی وسکوت در خونرو زدن رفتم دم در بانور گوشیم تادر و باز کردم نور گوشیم مستقیم افتاد رو صورتش داشتم از ترس میمردم 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

عزیزم شاید اتصالی باشه 

آیفون ما هم‌ بود 

اتصالی داشت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan